Thom Hell. Foto: Promo

Thom Hell. Foto: Promo

Sniklytt: Thom Hell

På mandag slipper Thom Hell sitt femte album Suddenly Past, produsert av den amerikanske powerpophelten Jason Falkner. Hør fem av låtene her!

Skrevet av:
Publisert 14:39 10 februar, 2012

Han har riktignok vunnet Det Store Korslaget siden forrige livstegn som plateartist, men Thom Hell viser ingen tegn til kreativ metthet etter å ha entret det norske folks musikalske bevissthet for alvor. Tvert imot, etter vårt første inntrykk av straks slippklare Suddenly Past å dømme.

Albumet, som ble spilt inn hos den underkjente låtskriveren, artisten og produsenten Jason Falkner (kanskje best kjent fra det vel så underkjente nittitallsbandet Jellyfish) i Los Angeles i fjor, byr på sedvanlig sterke melodier ledsaget av sørgmodige tekster. Men intensiteten er skrudd et hakk opp, med større fokus på livsbejaende gitardetaljer og et røffere tilhogd lydbilde enn på de foregående utgivelsene.

Utgivelsen feires med slippkonsert på Café Mono i Oslo på mandag, og sørlendingen kan også oppleves på by:Larm. I mellomtiden byr vi på fem låter fra skiva som kjapt kan gjøre helgen din bedre.

«As Long As»:

THOM HELL – As Long As by Voices Of Wonder

«Killing Me»:

THOM HELL – Killing Me by Voices Of Wonder

«Feeling’s Gone»:

THOM HELL – Feeling’s Gone by Voices Of Wonder

«So Many Wars»:

THOM HELL – So Many Wars by Voices Of Wonder

«When Will I See Her»:

THOM HELL – When Will I See Her by Voices Of Wonder

Tags: , , ,

Del "Sniklytt: Thom Hell"

Legg igjen en kommentar