Sniklytt: Beyonce

Sniklytt: Beyonce

Superstjernen er klar med ny låt – hør «Girls (Who Run The World) her!

Skrevet av:
Publisert 9:36 19 april, 2011

Beyoncé kommer som kjent til Glastonbury i sommer, og nå er det som skal være første singel fra hennes fjerde soloalbum ute på nettet. «Girls (Who Run The World) er produsert av Diplo og Switch, og sampler beaten til deres samarbeidsprosjekt Major Lazers  «Pon de Floor».

Hør «Girls (Who Rule The World) her:

Hva synes du om låta?

Beyoncé-leiren har holdt kortene tett til brystet når det gjelder det kommende albumet, men det er rapportert at hun har samarbeidet med Kanye West-produsent Symbolic 1, og med Christopher «Tricky» Stewart, som blant annet produserte Beyoncés megahit «Single Ladies (Put A Ring On It)». Artisten har også vært i studio med artister som Sleigh Bells, men om resultatet av dette kommer med på albumet vites fremdeles ikke.

Ifølge Billboard er det sannsynlig at det nye albumet kommer i juni. Sangeren har nylig avsluttet det profesjonelle samarbeidet med sin far Matthew Knowles, mannen som bygde opp Destiny’s Child og datterens solokarriere.
// ]]>

Tags: , , ,

Del "Sniklytt: Beyonce"
 

15 kommentarer på “Sniklytt: Beyonce”

 1. Stig sier:

  Jævlig desperat forsøk på å være kul.
  Rett og slett en kalkun av en sang… Tror ikke jeg har hørt noe værre…

  SJOKKERT!

 2. Birger sier:

  Dette er verre enn verst. Fullstendig umusikalsk rot. Hadde forventet noe adskillig bedre fra den kanten. Beyoncé er i verste fall i ferd med å bli like håpløs og akterutseilt som Snoop Dogg og alle de andre idiotene som hverken kan synge eller lage LÅTER. Beyoncé har dog en fortid med musikk av et visst kaliber, så dette ble bare trist. Veldig trist. Noe så DÅRLIG!!!

 3. Hæ ?? sier:

  Det funker ikke å spille av den tingen !! ?? :S

 4. stian_a sier:

  Særdeles middelmådig til Beyonce å være. Til og med Britney ville ikke rørt denne låta med ildtang. Refrenget en katastrofe. Prøver desperat å være en «anthem» for alle jenter der ute i verden, resultatet er et gedigent mageplask. Er dette første bevis på at Beyonce er i ferd med å miste teken? Det kan virke sånn.

 5. xgirl sier:

  Hos meg funker den spiller ikke… !!!

 6. Tove sier:

  Rot. Javisst. Velkommen til den nye poppen!!! Dårlig låt. Javisst. Men umusikalsk. Overhodet ikke. Syns ho er modig. Får håpe de neste låtene blir bedre. Det er litt dumt at en så musikalsk og stor vokalist ikke får glefsen i feite låter. Da må ho lage de sjøl. Bruke fem år på det, i stedet for å bruke krefter på klær og sånn.

 7. Tove sier:

  Etter å ha hørt låta flere ganger, må jeg si jeg liker den og. Ikke ett umusikalsk pip i denne produksjonen!

 8. Marie sier:

  Dette er ikke den ferdige versjonen av låta en gang.
  Det har Beyonce’s talspersoner selv sagt. så denne kan dere gå lengre ut på landet med.

 9. Tove sier:

  Tror ikke den ferdige versjonen blir så ulik denne. Bare litt lengre. Det skjer kule ting på slutten av låta.

 10. Toma sier:

  Først: Elsker eller hater du artister i reklame? For en undersøkelse. Idioti.
  Hvorfor brukes ordet HATE/HATER hele tiden. Det skal da ganske mye til for at man begynner å hate. Eller hva… journalister? Det heter Like eller Misslike.
  Så til låta Beyonce: er som å komme inn i et hønsehus.

 11. [...] ein flott remiks: Switch, den eine produsenthalvdelen bak Beyoncés siste låt frå hennar komande album, har lagt sine hender på TV On The Radios “Will Do”. Deira [...]

 12. Fritjof sier:

  Bare jeg som vil ha sniktitt istedet for sniklytt?

 13. Isabel sier:

  Blir så lei av å se seksuelle bilder av kvinner hele tiden, det er gitt at det er skrittet og lystet man appelerer til, høyere bevissthet er det bare å drite i – kanskje på tide å vise litt deilige bilder av menn også? Leter man rundt på nett, finner man dessverre oftere Beckham i homoerotiske stillinger, enn poserende på en måte som kan være sexy for en kvinne. Hvor er det forresten blitt av ordentlige menn med hår på brystet? Nå er alle glattbarberte og ser ut som barnslige metroseksuelle. GI MEG EN ORDENTLIG MANN http://trishatruly.files.wordpress.com/2008/06/sexy_men.jpg

 14. markus sier:

  den var virkelig dårlig.
  jeg fårstår ikke at mp3 vil spille den låte.
  hvem vil det?.
  sannsynligvis ganske få og da mener jeg ganske få

Legg igjen en kommentar