Snart «nytt» fra Robyn

På tross av at hun ikke har sluppet album siden det selvtitulerte mesterverket i 2005, holder Robyn seg fortsatt brennheit. Vi må tydeligvis fortsatt vente litt på oppfølgeren, men i februar kan ventingen modereres med en ny, akustisk ep fra svensken. Hun har turnert med Madonna, lanseres stadig i USA, turnerer snart Tyskland, spilte på Nobel-konserten, […]

Skrevet av:
Publisert 12:22 16 januar, 2009

Robyn - The Cherry Tree Sessions

På tross av at hun ikke har sluppet album siden det selvtitulerte mesterverket i 2005, holder Robyn seg fortsatt brennheit. Vi må tydeligvis fortsatt vente litt på oppfølgeren, men i februar kan ventingen modereres med en ny, akustisk ep fra svensken.

Hun har turnert med Madonna, lanseres stadig i USA, turnerer snart Tyskland, spilte på Nobel-konserten, og samarbeider med blant andre Kleerup og Christian Falk har skapt singelgull. Sistnevntes «Dream On» ble forøvrig sluppet som singel i Robyns navn rett før jul. Briljant låt.

3. februar kommer mer. EP’en The Cherrytree Sessions skal inneholde akustiske versjoner av «Be Mine» og «Bum Like You» fra det siste albumet hennes, i tillegg til en ditto nedstrippet versjon av Kleerup-samarbeidet «With Every Heartbeat». Ta en kikk på coveret på toppen mens du venter, og hør og se henne fremføre en av versjonene på Cherry Tree Records-kontoret:

Robyn gjør »Be Mine» akustisk. Utsøkt:

 

Robyn spiller «With Every Heartbeat» og «Be Mine» på Nobel-konserten:
[youtube 8GjjLqClaMA]

Tags: , , , ,

Del "Snart «nytt» fra Robyn"
 

2 kommentarer på “Snart «nytt» fra Robyn”

  1. siril sier:

    hun er så nydelig. og for en versjon av be mine. utrolig bra. største talentet fra sverige siden lena philipson.

  2. Åslaug Sem sier:

    Gåsehud!!!!!! For en formiddlingsevne.

Legg igjen en kommentar