Slutten for Quart!

Et enstemmig styre i Quart har i ettermiddag vedtatt å avlyse årets festival, og gå til skifteretten. Det bekreftet styreleder Steinar J. Olsen og festivalsjef Daniel Nordgård på en pressekonferanse nå klokka 19.30. – Det har vært et katastrofalt dårlig billettsalg i år, sier Olsen. Les mer på NRK Sørlandet

Skrevet av:
Publisert 19:44 6 juni, 2008

En av Norges største rockefestivaler må gi tapt. Festivalen er avlyst. Foto: Anders Sårheim, NRK

Et enstemmig styre i Quart har i ettermiddag vedtatt å avlyse årets festival, og gå til skifteretten. Det bekreftet styreleder Steinar J. Olsen og festivalsjef Daniel Nordgård på en pressekonferanse nå klokka 19.30.

- Det har vært et katastrofalt dårlig billettsalg i år, sier Olsen.

Les mer på NRK Sørlandet

Tags:

Del "Slutten for Quart!"
 

9 kommentarer på “Slutten for Quart!”

 1. Hilde sier:

  Veldig synd. Helt klart, siden de hentet seg veldig inn på fra i fjor med hensyn til line-up.Men hvordan kan Quart gå ut og si de er fornøyde med sine 15.000 solgte billetter og si at det er på god vei mot målet sitt, for bare noen uker siden?

  (ble sagt at en stor headliner var snart i boks,rett før dette. Noen som vet hvem?)

 2. Mbop sier:

  » Jeg tror publikum vil få igjen billettpengene, men kan ikke garantere det, sier han på pressekonferansen på Hotell Norge i kveld.»

  TROR?!?!

 3. krs sier:

  «(ble sagt at en stor headliner var snart i boks,rett før dette. Noen som vet hvem?)»

  Det var NAS

 4. Tommy sier:

  NAS? Seriøst? Faen. Da hadde jeg jo faen meg dratt. Helvete.

 5. Klaus Knegg sier:

  Synd, trist, leit! Skyt vår alles kjære Trond Giske, VG og alle andre som har holdt kjeft. Jeg lyser død over Kristiansands kulturelle minne. Game over!

 6. Thor Egil sier:

  Det er jo ekstremt fasinerende hva Kristiansandsbeboerne selv syntes: http://www.fvn.no/kulturpuls/quart/article589418.ece

  De fortjener ikke en festival..

 7. Klaus Knegg sier:

  Rett og vel er Kristiansand bibelbeltets eminente beltespenne. Men pokker heller. Han erke-KrF, Flanders-like-karen der er ingen gyldig representant for Kristiansandsbefolkningen. Ser at du har skrevet Kristiansandsbeboere. Beboere er ofte slik en omtaler folk som bor på anstalter. OK, det bør han bli/ være! Lås han inn på Eg (byens svar på Nevegården – Sandviken Sykehus). God damn it. Quart er død. Nihilistisk sett: Lyser død over Kristiansands kulturelle minne.

 8. Anette sier:

  Konge. Da slipper jeg å syte og være bitter på alle som egentlig skulle sett Kings of Leon der. Hurra,

 9. [...] Jason Mraz skulle egentlig stått på scenen på årets Quartfestival. Men siden de stengte butikken i Kristiandsand tok Jason turen innom Oslo på fredag i stedet. Han tok seg også tid til å svinge [...]

Legg igjen en kommentar