Slottsfjell utsolgt, kun dagspass igjen

Ny uke, nye festivaler. Denne uka er det musikkfest i Tønsberg, og det kan se ut som vestfoldingene har truffet med årets booking. Tre dager før Slottsfjellfestivalen starter for alvor melder arrangørerene om at alle 6000 festivalpass er utsolgt, men det er fortsatt mulig å kjøpe dagspass. Festivalens headlinere er blant andre Turboneger, Kaizer Chiefs, […]

Skrevet av:
Publisert 12:31 13 juli, 2009
Turboneger headliner Slottsfjellfestivalen (foto: Kim Erlandsen, NRKP3)

Turboneger headliner Slottsfjellfestivalen (foto: Kim Erlandsen, NRKP3)

Ny uke, nye festivaler. Denne uka er det musikkfest i Tønsberg, og det kan se ut som vestfoldingene har truffet med årets booking.

Tre dager før Slottsfjellfestivalen starter for alvor melder arrangørerene om at alle 6000 festivalpass er utsolgt, men det er fortsatt mulig å kjøpe dagspass. Festivalens headlinere er blant andre Turboneger, Kaizer Chiefs, Bob Hund og Bigbang, mens det også er mulig å få med seg metallheltene i Gojira, Lydverketfavorittene Hjaltalin, Motorpsycho, The Streets og veteranene i The September When. Se hele programmet her.

Lydverkets anmeldere kommer til å rapportere fra årets Slottsfjellfestival, og vi kommer også til å få artistene til å spandere låter på oss. Så følg med for mer fra Slottsfjell senere i uken.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Slottsfjell utsolgt, kun dagspass igjen"

Legg igjen en kommentar