Slosskamp? Dop? Uansvarlig oppførsel? Nei! Loddefjordsbølgen oppførte seg eksemplarisk

Sist John Olav Nilsen & Gjengen delte scene med kompisbandet Fjorden Baby!  fikk de kjeft for uansvarlig oppførsel og ble bannlyst fra Samfundet i Trondheim. Etter gårkveldens konsert er Rockefeller av en helt annen oppfatning. Bookingansvarlig Vegard Egelsvoll forteller at både John Olav Nilsen, gjengen og Fjorden Baby! oppførte seg eksemplarisk og melder om fullt hus, […]

Skrevet av:
Publisert 15:33 20 februar, 2009
Fjorden Baby!, Bylarm 09. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Fjorden Baby!, Bylarm 09. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Sist John Olav Nilsen & Gjengen delte scene med kompisbandet Fjorden Baby!  fikk de kjeft for uansvarlig oppførsel og ble bannlyst fra Samfundet i Trondheim. Etter gårkveldens konsert er Rockefeller av en helt annen oppfatning.

Bookingansvarlig Vegard Egelsvoll forteller at både John Olav Nilsen, gjengen og Fjorden Baby! oppførte seg eksemplarisk og melder om fullt hus, stormende jubel og en særdeles hyggelig kveld. Engelsvoll sier videre at Rockefeller mer enn gjerne tar i mot både Fjorden Baby! og John Olav Nilsen & Gjengen igjen.

Det gjør vi også, og kan knapt vente til klokken blir 18 og John Olav Nilsen & Gjengen entrer Urørtscenen på Youngstorget. Fjorden Baby! spiller kl. 19, hele kalaset er gratis og sendes dirkete på p3 i Urørts Bylarmsending fra 18-21.  Tune in!

Hør Lydverkets debatt om bannlysing av band her:

Elsk eller hat _ bannlysing

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Slosskamp? Dop? Uansvarlig oppførsel? Nei! Loddefjordsbølgen oppførte seg eksemplarisk"
 

4 kommentarer på “Slosskamp? Dop? Uansvarlig oppførsel? Nei! Loddefjordsbølgen oppførte seg eksemplarisk”

 1. Drage sier:

  Skulle gitt mye for å være flue på veggen under det som skjedde i Trondheim, hva det nå var. Kjenner medlemmene av Fjorden, og har litt bekjente fra Loddefjorden generelt. Her er det kanskje attitude i språk og stil, og en viss motstand mot autoriteter. Skremmende?

  Jeg gjetter at noen har trukket raske slutninger utifra innpakningen, imøtekommet gutta på en ikke-respekterende måte, og tonen har blitt ubehagelig. Men sett forbi innpakningen kan jeg iallfall si at medlemmene av Fjorden er noen av de varmeste individene i Bergen by, åpne ovenfor alle som aksepterer de, og tilhengere av rettferdighet og samarbeid.

  Jeg undrer meg på om noen i Trondheim har driti seg grundig ut eller oppført seg respektløst og uprofesjonelt, og kompanserer ved å gjøre Fjorden og John Olav og gjengen til syndebukker, i en situasjon der begge parter har vært like deltakende i ubehaget.
  Det gjør meg jo litt betenkt at medlemmet som møtte klarest anklage om vold, er den roligste og mest behagelige av medlemmene, mest utenkelig til å krumme håret på noens hode.

  Fordet om noen røyker hasj, banner eller møter respektløshet med pønk-attitude framfor å legge seg flate (eller tilpasse på kompromiss med deres integritet som mennesker og musikere), er de ikke vandaler, og fortjener ikke dette omdømmet i starten av sin turné-karriere.
  Leve Fjorden :D

 2. moffe sier:

  vi spilte på samme sted dagen etter bergensbølgen hadde skylt innover trondheim. det jeg kan si er at vi aldri har fått maken til oppvartning, som det vi gjorde av de samme folka som var i disputt med fjorden dagen i forveien! hvordan man har klart å havne i såpass til klammeri med de bandansvarlige som jobber der for tida, hvis man oppførte seg som folk, er meg altså en gåte…

 3. Erik sier:

  herregud for en artikkel!

  ingen fikk fartsbot på Geilo igår heller. En fantastisk promoteringseffekt skal uansett dette bandet ha!

 4. TrøffelTrombone sier:

  Jeg jobber som frivillig, og vi hadde ved en anledning John Olav Nilsen og gjengen på scenen. Flere av medlemmene oppførte seg som idioter og politiet ble også kontaktet på grunn av svært truende oppførsel mot flere av dem som var på jobb. Ved en senere anledning hadde vi et annet bergensband hvor Fjorden Baby kom på besøk som venner av dette bandet. To av medlemmene oppførte seg som idioter og truet blandt annet meg personlig med juling. Derfor overrasker det meg overhodet ingenting at disse to bandene kan ha «tatt enda mer av» på besøk i en annen by (dvs Trondheim). Jeg synes Lydverkets debatt om bannlysning er helt ute.. dere snakker jo om en situasjon dere overhodet ikke har noe kunnskap om, og kødder bort hele alvoret i saken. Det er så utrolig irriterende å høre på den usedvanlig talentløse retorikken deres. At frivillige studenter skal stå og ta i mot sånn drit når vi faktisk er medvirkende årsak til at disse bandene blir kjente, er så sykt provoserende. Vær takknemlige for den jobben vi gjør og behandl oss med respekt, eller dra til h. Eneste som er trist: denne mailen vi fikk slapp ut i offentligheten. Det blei jo uheldigvis bare masse pr for bandene. Skulle heller gjort som oss andre.

Legg igjen en kommentar