Slik kan det også gjøres. Illustrasjon: Jørn Gjersøe, NRK / YouTube.

Slik kan det også gjøres. Illustrasjon: Jørn Gjersøe, NRK / YouTube.

Slik kan det også gjøres…

Trenger du noe å lyse opp hverdagen før du gyver løs på en ny uke? Her er en samling med ukonvensjonelle måter å gjøre ting på, musikalsk.

Skrevet av:
Publisert 10:00 27 mai, 2012

Det er mange som vil ønske å gå oppadstigende musikalske stjerner i næringa og konkurrere om oppmerksomheten. Men hvilke virkemidler man tar i bruk kan variere og enkelte «instrumenter» kan vise seg å være vanskeligere enn andre, om de skal tas med på en scene.
Men at Skrillex bør se opp for konkurranse fra denne, er helt sikkert!

Dersom du kommer til dansegulvet men kanskje er ukjent med fenomenet Dubstep, og ikke vet hvordan du skal bevege deg, kan vi komme med et forslag. Ta en titt på denne karen, så har du bevegelsene klare til neste gang du skal på byen:

Vi kjenner alle den klassiske introen som kommer om vi skal se en film laget av 20th Century Fox. Men ville vi fått den samme gode følelsen i kinosetet om det var denne melodien vi ble møtt med?

At beatboksing kan kombineres med tverrfløyte visste du kanskje ikke? Vel, etter å ha sett neste video har du lært noe i dag også. Temaet fra Super Mario Bross på fløyte får nemlig et helt nytt liv i denne kombinasjonen:

Andre kombinasjoner, som kanskje er vel så kjente og utbredte, er musikk og Lego. En mer enn gjennomsnittlig Lego-interessert animatør har laget denne versjonen av Queens ”Bohemian Rhapsody”:

Shredding har blitt et populært fenomen, som vi trolig kan lage en egen spesialartikkel om på et annet tidspunkt. I denne omgangen tar vi bare med denne fantastiske versjonen av Pat Metheny Group live:

For å få humøret ytterligere opp tar vi med en trommis som muligens har havna i feil band. Uansett går det ikke an å klage på innsatsen eller innlevelsen i denne versjonen av ZZ Tops ”Sharp Dressed Man”:

Til slutt en helt vanlig msuikkvideo. Det vil si, helt vanlig er den ikke. Den er imidlertid ikke noe musikalsk fenomen slik som de over. Men vi tar den med likevel, siden den er såpass oppfinnsom.

OK GO! ”Needing/Getting”:

Del "Slik kan det også gjøres…"
 

1 kommentar på “Slik kan det også gjøres…”

  1. [...] Se flere morsomme videoer: Slik kan det også gjøres… [...]

Legg igjen en kommentar