Skilsmissepopgjør

Kan man lage bra popmusikk av venners skilsmisser? I Tracy Thorns tilfelle er svaret ja. Det nye soloalbumet til Everything But The Girl-vokalisten kommer neste tirsdag, men kan allerede nå kan du høre hele Love And Its Opposite aldeles gratis. Tracey Thorn har en av popens mest særegne stemmer, noe som definitivt kommer til sin […]

Skrevet av:
Publisert 16:38 10 mai, 2010

Tracey Thorn (foto: Edward Bishop)

Kan man lage bra popmusikk av venners skilsmisser? I Tracy Thorns tilfelle er svaret ja. Det nye soloalbumet til Everything But The Girl-vokalisten kommer neste tirsdag, men kan allerede nå kan du høre hele Love And Its Opposite aldeles gratis.

Tracey Thorn har en av popens mest særegne stemmer, noe som definitivt kommer til sin rett på Love And Its Oppsite, hennes tredje soloalbum siden 1982. På skiven, som blir utgitt på ektemann (og Everything But The Girl-partner) Ben Watts label Strange Feeling, er midtlivskriser og vennekretsens skilsmisser blant de største inspirasjonskildene.

Til nettstedet Subba Cultcha uttaler Thorn at hun alltid har trodd 40-årene ville bli en avslappende tid, men at de mer er å regne for en krigssone. At vennepar går hver til sitt er opprivende,  men ikke desto mindre inspirerende, tydeligvis. The Guardian streamer hele Love And Its Opposite her.

Om Tracey Thorn er et nytt bekjentskap for deg, er stemmen hennes antakeligvis likevel kjent. Everything But The Girl hadde en kjempehit med «Missing» i 1995, og det er Tracey Thorns stemme du hører i Massive Attacks «Protection». Hun er også særdeles aktiv, og veld verdt å følge, på Twitter.

Love And Its Opposite anbefales herved. Og så skader det aldri å låne bort ørene til et par av de mest minneverdige låtene Tracey Thorn tidligere har innhyllet i sin eminente stemme.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Skilsmissepopgjør"

Legg igjen en kommentar