Skal vi danse, Sebastian?

Skal vi danse, Sebastian?

Gallows-vokalist Frank Carter mener han er den kuleste publikummeren på Hove. Vi sier oss helt enig etter å ha sett Sebastian (7) danse til engelsk punkrock.

Skrevet av:
Publisert 13:14 2 juli, 2010

- That kid is the coolest guy in the crowd, ropte Frank Carter under Gallows sin fabelaktige Hove-konsert på onsdag. Gutten han pekte på var 7 år gamle Sebastian Johannes Eriksen, som satt på mammas skuldre og rocket hardt til engelsk punkrock. Resten av konserten brukte han på å danse hengivent til «Misery», «Graves» og de andre Gallows-slagerne, mens mamma Therese Eik Lund sto på sidelinjen.
- Sebastian har vært på Hove hvert år, og er helt musikkfrelst. Han elsker å danse og gå på konserter, og ble veldig stolt da Gallows-vokalisten vinket til ham fra scenen, sier mamma Therese til Lydverket.

I dag avsluttes Hovefestivalen, og Sebastian med mamma på slep har programmet klart.
- Han liker rock så lenge det er hardt nok og går fort nok, men er også stor fan av rap. Og da er Karpe Diem de største favorittene, så da forventer jeg breakdansing hele kvelden.

Til venstre her kan du se Sebastian i aksjon på Gallows-konserten, komplett med moshing og moonwalk til «Orchestra Of Wolves». Pass på at du får med deg slutten.

Tags: , , , , , ,

Del "Skal vi danse, Sebastian?"
 

8 kommentarer på “Skal vi danse, Sebastian?”

 1. Frode Ramone sier:

  Tipper hu blondina er fornøyd med å ha kommet med på denne videoen.

 2. Magnus sier:

  Kul unge :)

  Må takke deg for tweets om Gallows, tvilte i begynnelsen, men nå hører jeg på dem 24/7 :)

 3. [...] – Gallows-vokalist Frank Carter mener Sebastian (7) er den kuleste publikummeren på Hove, skrev Asbjørn Slettemark. [...]

 4. Therese sier:

  Heisann – mammaen til Sebastian her

  I løpet av dagene være på Hove ble det i år tatt mange bilder av Sebastian, og vi kunne gjerne tenke oss å få sett noen av dem.
  Hvis noen der ute sitter på en video eller et blinkskudd hadde jeg satt pris på om det kunne sendes til hovekidden2010@gmail.com

 5. Dominic sier:

  Sebastian er en kul liten hvalp!!! Og det er kanskje ikke så rart han liker Metal når onkelen hans heter Ivel og fronter Black Blood World, skel se det blir en STOR Rocker av uten med åra.

 6. [...] på tråden. Lydverket ønsket å skrive en liten sak om den selvutnevnte festivalkongen (http://www.nrk.no/lydverket/skal-vi-danse-sebastian/). Det hele endte med backstage-pass for å møte Karpe [...]

 7. Silje sier:

  Han var helt herlig på hovefestivalen i sommer, håper å få se mer av dansinga hans til sommeren også ;D!

 8. Mathias sier:

  Sebastian er sjefen! De skal tidlig krøkes :) Ser jeg han på Hove 2011 under en heavy konsert skal jeg jaggu headbange med han! :D

Legg igjen en kommentar