Sjekk ut Cheryl Cole…

Sjekk ut Cheryl Cole…

Britanes popdronning må tydelegvis vera med på alt. No er ho på mystisk vis blitt del av Will.I.Am og Nicki Minajs «Check It Out»

Skrevet av:
Publisert 16:12 16 november, 2010

Det er knytt store forventningar til Nicki Minaj si soloplate Pink Friday, som kjem ut neste veka. New York-rapparen har allereie samarbeida med eit heilt kobbel av stjerner, inkludert Rihanna, Eminem, Drake og Kanye West, og på «Check It Out» er det Will.I.Am som styrer skuta saman med Nicki.

Men når låta skal lanserast i Storbritannia, er dette tydelegvis ikkje nok. For å vera heilt sikker på at singelen trigger mange nok si interesse i vekene før jul, er øyrikets eigen popyndling Cheryl Cole copypasta inn i både låt og video. Sært? Littegrann, spesielt sidan Cole sitt bidrag endrar låta minimalt. Både badedrakta hennar og hårforlengingane er riktignok godt synlege i videoen, men me sitt likevel igjen med kjensla av at Nicki Minaj (nyleg utnevnt hip hoppens Lady Gaga) hadde greidd dette heilt fint på eiga hand.

På den positive sida opnar dette for at me kan kreva at Tone Damli vert lagt inn i mixen i den norske versjonen. Eller, kanskje meir forlokkande, at Robyn må legga stemma si på ein skandinavisk special edition.

Sjå og høyr begge versjonane her (NB! Farlig kombinasjon av irriterande og catchy!). Utan Cheryl:

Med Cheryl:Tags: , , ,

Del "Sjekk ut Cheryl Cole…"
 

1 kommentar på “Sjekk ut Cheryl Cole…”

  1. Chris H sier:

    Kudos for bra artikkelbilde.

Legg igjen en kommentar