Siste sjanse til å stemme

Hvilken låt har vært Norges beste det siste tiåret: «Ompa til du dør» eller «Majesty»? Avgjørelsen faller i morgen, og vil du ha noe å si, må du gjøre det før fredag klokka to! Fra 1. desember har P3s brukere kunnet stemme på sine favoritter blant hundre utvalgte norske låter fra tiåret som har gått. […]

Skrevet av:
Publisert 16:33 17 desember, 2009

ompamajesty

Hvilken låt har vært Norges beste det siste tiåret: «Ompa til du dør» eller «Majesty»? Avgjørelsen faller i morgen, og vil du ha noe å si, må du gjøre det før fredag klokka to!

Fra 1. desember har P3s brukere kunnet stemme på sine favoritter blant hundre utvalgte norske låter fra tiåret som har gått.

På lista sto alt fra Tone Damli Aaberge og Erik og Kriss til Ida Maria og John Olav Nilsen og gjengen, men i dag ble det klart at finaleinnspurten kommer til å stå mellom låter av Madrugada og Kaizers Orchestra, som begge har dominert i toppen av avstemningen. Janove Ottesen og Sivert Høyems reaksjoner på finaleplassen kan du lese her.

Så – hvem fortjener å vinne? Du stemmer her. Resultatet kommer i Popsalongen 14.30 i morgen!

Tags: , , , , , , , ,

Del "Siste sjanse til å stemme"
 

1 kommentar på “Siste sjanse til å stemme”

  1. hilde sier:

    vel fortjent førsteplass til John Olav Nilsen og gjengen, imponerende album. Det hagler med «innertiere»: Ikke en svak låt

Legg igjen en kommentar