Sirkus Depeche Mode

  Når et band har en konkurranse på sine nettsider der tusen heldige fans kan vinne muligheten til å være til stede på en pressekonferanse, vet du at noe stort skal skje. Når pressekonferansen i tillegg skal holdes på Olympiastadion i Berlin, øker spenningen enda mer. Så på mandag reiser Lydverket og tusen fans (og […]

Skrevet av:
Publisert 13:38 4 oktober, 2008

 Depeche Mode

Når et band har en konkurranse på sine nettsider der tusen heldige fans kan vinne muligheten til å være til stede på en pressekonferanse, vet du at noe stort skal skje. Når pressekonferansen i tillegg skal holdes på Olympiastadion i Berlin, øker spenningen enda mer. Så på mandag reiser Lydverket og tusen fans (og sikkert like mange journalister), til Berlin for å høre om Depeche Modes fremtidsplaner.

Fra før av, har det kommer lekkasjer om at Depeche Mode skal spille i Bergen 2. juli. I tillegg har det blitt bekreftet at bandet til neste år kommer med sitt 12. studioalbum. Om de har andre spennende nyheter, kan du selv finne ut, for hele pressekonferansen vil bli streamet direkte på bandets hjemmesider. Eller du kan få med deg siste nytt på Lydverkets blogg.

Tags: , , ,

Del "Sirkus Depeche Mode"

Legg igjen en kommentar