Joyhnny Rotten under den legendariske Sex Pistols-konserten på Pingvin Club i Oslo i 1977. Foto: Henrik Laurvik, Scanpix/NTB.

Joyhnny Rotten under den legendariske Sex Pistols-konserten på Pingvin Club i Oslo i 1977. Foto: Henrik Laurvik, Scanpix/NTB.

Sex Pistols med ny kontrakt

Sex Pistols har skrevet ny platekontrakt med Universal.

Skrevet av:
Publisert 12:14 27 februar, 2012

Mange vil hevde at Sex Pistols opp til flere ganger har solgt sjela si til markedskreftene, etter at de på 70-tallet var med på å skape punkhysteri på de britiske øyer. Den påstanden vil ikke bli noe mindre aktuell etter dagens nyhet.

Sex Pistols: Never mind the bollocks.

Albumet som gikk til topps i Storbritannia i 1977 – Sex Pistols: Never mind the bollocks, skal nå gis ut på nytt.

Les også: Sex Pistols-konserten «alle» var på

Nå er det nemlig klart at Sex Pistols nok en gang skal gi ut albumet Never mind the bollocks. Ifølge BBC har bandet signert en ny platekontrakt med Universal Music om å gi ut en «utvida og nyinnpakka» versjon av albumet seinere i år.

Det er i anledning at albumet i år fyller 35 år at plateselskapet finner det opportunt å nok en gang gi ut plata som gikk til topps på den britiske albumlista i 1977. Ifølge bandets egen nettside skal det også være snakk om flere utgivelser i 2012 og i årene som kommer.

- Musikk kan være fantastisk, når den lages av de fantastiske. The Sex Pistols er de største. Universal har et eget troférom, musikk er en imitasjon av naturen, Sex Pistols er natur, så vær vennlige å gi sjenerøst, takk! er den noe merkelig kommentaren til Johnny Rotten, melder NME.

Og hvem vet; kanskje dette er første steget til at vi også får høre nytt materiale fra bandet? Johnny Rotten har de siste åra vært opptatt blant annet med sitt andre band, P.I.L. (Public Image Limited). Men i fjor uttalte han at han godt kunne tenke seg å skrive nytt materiale med Sex Pistols.

Sex Pistols blei i 2007 gjenforent – den gangen for å markere at det var 30 år siden utgivelsen av Never mind the bollocks. Året etter spilte de på Døgnvillfestivalen i Tromsø.

Sex Pistols: Anarchy in the UK

Sex Pistols | Myspace Music Videos

Tags: , ,

Del "Sex Pistols med ny kontrakt"
 

6 kommentarer på “Sex Pistols med ny kontrakt”

  1. Anonym sier:

    Hohohohooo! Dette blir bra! :D

  2. Mathias Moen sier:

    det er sant… fo shizz

  3. Mathias Moen sier:

    det er sant… fo shizz

  4. Dersom nytt materiale blir publisert, vil jeg bli overrasket. Never mind the bollocks var bandets eneste album, og å utgi album nr. 2 så lenge etterpå, virker usannsynlig.

Legg igjen en kommentar