Seasick Steve nominert til Brit Awards

De siste par årene har karrièrekurven bare pekt en vei for Seasick Steve: oppover. Amerikaneren, som er bosatt i Norge, har blitt rockestjerne i England i voksen alder. Og i går ble det klart at han konkurrerer med Beck, Kanye West, Neil Diamond og Jay-Z når prisen for beste mannlige internasjonale soloartist skal deles ut […]

Skrevet av:
Publisert 9:19 21 januar, 2009
Seasick Steve Foto: Music Week

Seasick Steve Foto: Music Week

De siste par årene har karrièrekurven bare pekt en vei for Seasick Steve: oppover. Amerikaneren, som er bosatt i Norge, har blitt rockestjerne i England i voksen alder. Og i går ble det klart at han konkurrerer med Beck, Kanye West, Neil Diamond og Jay-Z når prisen for beste mannlige internasjonale soloartist skal deles ut under Brit Awards i februar.

Ellers er det verdt å nevne at Coldplay og Duffy er nominert i huet og ræva, at nykommere som MGMT og Fleet Foxes kan stikke av med en pris eller to, og at den tyngre rocken er representert ved Iron Maiden og AC/DC. Det er Kylie Minogue som skal lede utdelingen, og herved krysses fingrene for Seasick Steve. Her finner du en liste over samtlige nominerte.

Seasick Steve live på Jools Holland:

[youtube pNoPNC3ebYQ&feature=related]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Seasick Steve nominert til Brit Awards"

Legg igjen en kommentar