Se ukens Lydverket-sending

Vi lot deg få bestemme hva ukens TV-sending skulle handle om. Sjekk resultatet!

Skrevet av:
Publisert 17:29 26 november, 2008

Ukens TV-sending er unik i Lydverket-sammenheng.

- Hvorfor det, spør du? Vel, hvis du har fulgt med på nettsiden vår, så har du kanskje fått med deg at kveldens sending ikke ville sett ut som den gjør uten seernes egne innspill. Vi har laget reportasjer basert på innsendte forslag fra dere, og resultatet ser du altså i videospilleren over.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Se ukens Lydverket-sending"
 

5 kommentarer på “Se ukens Lydverket-sending”

 1. Jone sier:

  Jeg for min del ønsker meg ny fantastisk norsk pop, Magnus Moriarty – har dere ikke anmeldt siste skiva hans? Kan dere ikke gjøre det, den fortjener virkelig litt oppmerksomhet! Eller lag ett eller annet med gutten. Han er jo bare sååå talentfull.

 2. Audhild B. sier:

  Vente ennå på ein reportasje om McFly!!
  hadde vert så siiinsykt mange så hadde blitt glad då!!
  Vise jo ingeting mcfly her i Norge! Men de e jo kanon store i Storbritania.. OG det nya albummet deiras komm blant bestsellerne på platekompaniet.. og det syns eg e veldig bra, med tanke på at ikkje någe av musikken deiras bler spelt her i landet..
  Bare vent, eg e nesten 100% sikker på at om 1 år så e McFly kjent i Norge og.!. Nesten alle har hørt kem de e, men alle bare tar de for «fjortiss band» og «boyband». men de fleste har ikje hørt någen av sangane deiras. dei bare tenke «ååh, 4 britiske guttar i 20 årå.. nytt boyband».. men det e jo sååå ikje sant!!! de spele sine egne instrumenter, synge ALLTID live, skrive sine egne sangar, har nå starta eget plateselskap, e SAIKO goe live(någe eg har opplevd sjøl)! og de komunisere me fanså når de e på scenen!! de e så koselige og har DEN goe sansen for humor! og de støtte mange viktige sakar, sånn som «Children in need» og «tenage canser trust»!

  Så for alle dokk så bare tror at McFly e et boyband: gå på youtube og faktisk HØRR någe av MUSIKKEN deiras før dokker seie sånne ting..

 3. ugzle sier:

  Så flytt til Storbritania da.. omg!! Møkkaband!!!!

 4. Eline sier:

  Lag en reportasje om Montreal Music Scene, hvor dere bl.a. inkluderer band som The Arcade Fire og Wolf Parade? :)

Legg igjen en kommentar