Se trailer for Rush-dokumentaren

Gutta som gav oss Metal: A Headbanger`s Journey og Iron Maiden: Flight 666, er tilbake med en dokumentar om prog-rockbandet Rush. Få band kan skilte med å ha samme besetning i over 35 år, men det er tilfellet med kanadiske Rush. Ellers er de kjent for særs dedikerte fans og at de kanskje har verdens […]

Skrevet av:
Publisert 12:11 19 mai, 2010

Rush: Beyond the Lighted Stage

Gutta som gav oss Metal: A Headbanger`s Journey og Iron Maiden: Flight 666, er tilbake med en dokumentar om prog-rockbandet Rush.

Få band kan skilte med å ha samme besetning i over 35 år, men det er tilfellet med kanadiske Rush. Ellers er de kjent for særs dedikerte fans og at de kanskje har verdens beste trommis, Neil Peart. Men, de er også kjent for at store deler av resten av verden virkelig ikke skjønner hva som greia med Rush. Det skulle altså være en del å gripe fatt i for dokumentarfilm-skaperne Sam Dunn og Scot McFadyen.

Tidligere har de laget de kritikerroste dokumentarene Metal: A Headbanger`s Journey, Global Metal og Iron Maiden: Flight 666. I Rush: Beyond the Lighted Stage bruker de gamle arkivopptak, blandet med nye intervju og konsertopptak. De har også gjort intervjuer med blant annet Gene Simmons, Billy Corgan fra Smashing Pumpkins, Kirk Hammett og Jack Black, hvor de forteller om sitt forhold til Rush.

Filmen har kinopremiere i USA og Canada i juni, men under kan du se traileren:

Tags: , , , , , ,

Del "Se trailer for Rush-dokumentaren"
 

1 kommentar på “Se trailer for Rush-dokumentaren”

  1. RuneBR sier:

    Fader som jeg gleder meg til å se denne! Totalt underskattet band, veldig positivt at lydverket vier litt «spalteplass» til Rush!

Legg igjen en kommentar