Se Supermaria som stripper

Se Supermaria som stripper

Lars Vaular hyller verdens «Supermariaer» med ny musikkvideo.

Skrevet av:
Publisert 11:38 14 januar, 2011

Musikkvideoen til Lars Vaulars siste låt, «Supermaria», skulle egentlig slippes torsdag. Men som Bergensrapperen skriver på bloggen sin:

«…jeg syns ikke at landet fortjente det.»

Han har vært sterkt engasjert i saken rundt utvisningen av papirløse Maria Amelie som eskalerte torsdag, og Vaular fortsetter bloggposten på følgende måte:

«Om litt går vi i gatene for deg Maria, fordi du er viktig for landet vårt. Mens regjeringen, høres ut som noen strippere for meg.»

Se den helt ferske videoen her:

Videoen er regissert av Andrew Amorim fra John Olav Nilsen og Gjengen.

Amorim laget også Vaulars forrige musikkvideo til låten «En Eneste». Den kan du titte på her:

Tags: , , , , , ,

Del "Se Supermaria som stripper"
 

76 kommentarer på “Se Supermaria som stripper”

 1. Egil sier:

  Og om ikke dette er reinspekka markedsføring kan du kalle meg en stut!
  Problemet er at alle medier biter på som kuer på beite..

  • john sier:

   Og hvilken omtale om hvilken artist er det på P3 eller lydverket sine nettsider som ikke er reinspekka markedsføring? Hvis det er noen som biter på så er det vel de som tror de bestemmer selv hva de vil skal like.

 2. Line sier:

  Lars Vaular’s ego er tydelig blåst opp utover alle proporsjoner her. Hvem tror han at han er? Hvem bryr seg katta om en video fra en middels tekstmaker fra vestnorge? Musikk er det ikke – ingen vil finne på å kalle de banale rammene han ikler tekstene sine for musikk.

  Og hans ukritiske støtte til rikssvindleren Maria Amelie er bare et uttrykk for hans manglende evne til refleksjon og fravær av distanse til simpelt meningsføleri.

  Line

  • Thorstein Johannessen sier:

   @Line: Jeg er så glad for at det finnes sånne som deg i Norge. Dette landet er overfylt av folk som tror de kan noe, de som på kynisk vis bruker blogger og andre skitne kanaler for å markedsføre sine elendige meninger og såkalte musikalske verk. Og så Marie Amelie, hvor skal man begynne? Et mer usselt og direkte utspekulert, skattesnyltende og lovbrytende menneske skal man lete lenge etter!

   Det er godt at man kan være reflektert, og dermed slippe å fare med simpelt meningsføleri!

  • John sier:

   Jeg er glad jeg slipper å ha mensen .

 3. Karl Johanne sier:

  Ekstra ille er det at hun har opparbeidet seg et stort nettverk og dermed står de først i hylekoret. Det eneste den jevne nordmann i hylekoret glemmer er at disse i front egentlig bare reklamerer for seg selv. Maria er en gallionsfigur for et image som forkjemper for mennesker i nød. Men når alt kommer til alt vil denne saken dø om noen få uker slik alle andre enkeltpersonssaker dør etter kort tid. Det er ingen sammenheng mellom ønsket om en forbedret asylpolitikk og Maria sin sak. Det sitter endeløse rekker med mennesker på flukt for sine liv på Trandum som folk flest driter i. Nå er også Maria på Trandum. Kanskje hun får se hvordan en ekte asylsøker lever i Norge i 2011??

 4. Karl Johanne sier:

  Vaular stiller seg i kø blant alle i kultureliten som vil bruke Maria for å promotere seg selv

 5. Line2 sier:

  Maria Amelie trenger ikke beskyttelse. Vi har kjempet i århundrer for likhet for loven. Om vi må sende Maria Amelie ut av landet for å bevise at vi fortsatt har det, så la det bli sånn. Men spar meg for å Vaular, Hell og alle disse andre sine krokodilletårer!

  Skal man kjempe mot urettferdighet bør man begynne et helt annet sted.

  • Raymond sier:

   Kvar då, om eg tør spørje?

   Men det eg synest er litt håplaust er at dette skal verte ein kamp for Maria Amelie. Dette må vere ein kamp for ein meir human innvandringspolitikk. Eg las i ein kommentar i går at det hjelper ikkje om det vert 1-0 til Maria Amelie dersom det vert 0-1 til staten/UDi i framtidige (liknande) saker. Det synest eg var bra sagt.

   Bruk kampen for Maria Amelie klokt. Altså, ikkje berre for Maria Amelie.

 6. Kjell sier:

  Kven er denne Vaular, eigentleg? Ver så snill og ikkje kall meg idiot, eller noko anna, fordi eg aldri har høyrt om mennesket. Elles synest eg måten mannen frå FRP brukte denne fine jenta som snakkar godt norsk og ikkje kjem frå land i Somalia-klassa, er det drygaste dømet på populisme frå det partiet nokon gong. Trur det var i eit debattprogram på NRK1. Synd at ei så alvorleg sak som innvandringspolitikk skal bli brukt som underhaldning.

 7. I. Skrem sier:

  SKIKKELIG teit at de skal utvise hun derre Marie azz! Forresten harru hørt den nye skiva mi?

  • Raymond sier:

   Så artistar/kunstnarar skal aldri engasjere seg i noko? Fordi dei -kan- tene økonomisk på det? Det er jo litt håplaust. Eller kva? Du må iallfall vere -open- for at dei meinar det ærleg – utan at dei tenkjer på økonomisk vinst.

   Men sjølvklart, om Vaular meiner det, eller om han tenkjer mest på det kommersielle, det kan verken eg eller du vite. Eg trur derimot han det er ein ærleg sak frå hans side.

 8. Maria sier:

  Kjedelig video, kjedelig tematikk i videoen, kjedelig rap, slett tekst, kjedelig kjedelig kjedelig

 9. Truls Impuls sier:

  Hatere hate alltid. Fuck det. Kult at du støtte Maria! Andrew lage råe videoer. Litt uvanlige, men fortsatt fengande nok te at eg ser heile.

 10. Verbatim sier:

  «- Det skal ikke være slik at vakre kjendiser får rettslig beskyttelse, mens menn med bart fra Afrika eller Midtøsten ikke får det. Samtidig er det viktig å belyse urimelighet gjennom enkeltsaker»

 11. pelle sier:

  hvem er Lars Vaular

 12. Sondre sier:

  Jammen flott at Vaular skjønner at han ikke trenger å straffe oss med flere utgivelser. Det var på tide. Ikke gi ut den nye låten din Vaular!!!

 13. Henning sier:

  Hva faen var dette. Kan ikke Nrk slutte å spille alt mulig dritt av demoer som kommer inn? En annen ting, hva er vitsen med å ha en pornoskuespiller i videoen hvis hun ikke er naken hele tiden?

  • Sondre sier:

   Dette var det beste poenget med hele diskusjonen. Jeg mener det! Hva med Lars Vaular naken? Det hadde i det minste vært litt morsomt. Kanskje…

 14. JEPS sier:

  Fy faen så dårlig, hadde virkelig trodd den skulle være bedre, patetiske rim osv. neineinei.

 15. JS sier:

  Lars Vaulars musikk er søppel. At han bruker denne saken til å fremme sin musikk, er forkastelig. Og rikshora NRK lar seg lure. Hva er NRKs agenda siden de på død og liv skal fronte denne amatørmusikanten? En rumener på trekkspill på Karl Johan utklasser jo Lars Vaular fullstendig.

 16. Looser sier:

  Hvem er Lars Vaular?? Det er kun NRK som spiller ham, ingen andre. Forståelig nok… «Jeg synes ikke landet fortjente det» ?? Hvor oppblåst og selvopptatt er det mulig å bli da?

 17. trude sier:

  At lars Gaular i det hele tatt har noen som gidder å høre på ham, er ubegripelig. Tekstene hans er jo et makkverk og rappe kan han ikke. jeg blir så flau over han. En Å- rapper de lux

 18. David sier:

  Det er ikke nødvendigvis sånn at alle artister som engasjerer seg i politiske saker (eller andre) kun har økonomisk vinning som motiv. Noen har det, andre ikke. Jeg tror Vaular er oppriktig.

  Og kjære alle dere som kaster dritt om Vaular. Hvis dere ikke liker artisten, les en annen sak. Ikke bruk tiden deres på å spy ut fornærmelser. Hva får dere ut av det? Bruk heller tid og krefter på å skryte av en annen artist dere liker. Jeg ser at fraser som «hvem tror han at han er» eller «oppblåst og selvopptatt» er fraser som går igjen. Faen heller. Jeg er glad for at mennesker tror at de er noe! Synes at folk flest burde skryte mye mer av seg selv i Norge istedenfor å trykke seg selv ned. Blås deg opp, og bry deg om deg selv. Bruk så selvtilliten din til å hjelpe andre :)

  • Carro sier:

   Så utrolig enig med deg!!! :)

  • Martine sier:

   helt enig. Hvorfor skal ikke Lars Vaular kunne skrive på SIN EGEN blogg at han ikke vil at Maria Amelie skal bli utsendt? det er jo hans mening på hans egen personlige blogg. Han blir ikke betalt for å uttale seg politisk, det har han selv valgt.

   og forresten til dere som sier at han har dårlige rim og dårlige rytmer, har dere hørt på musikken hans? Solbriller på og Rett opp og ned er omtrent de enkleste sangene han har sånn tematisk sett… hør heller på «Stikke med deg» «inn & ut» eller «en av oss to». Jeg liker Lars Vaular, jeg.

 19. Øyvind sier:

  Er det kun meg som har fått med meg at det er en ripp off av Santanas Maria Maria (en låt som i seg selv er elendig). Har ikke hørt noe annet av mannen, men sjekket ut dette for jeg trodde at stripperen skulle strippe… Har jobbet som frilansmusiker i flere år og kan med hånden på hjertet si at denne gutten som har laget denne låten er totalt blottet for musikalitet. Jeg sendte linken til flere av mine kolleger og de trodde jeg fleipet da jeg skrev at dette er en seriøs fyr som faktisk har dette som jobb. Men, takk for en morsom opplevelse. Det har gitt oss som er i denne bransjen en litt artig greie.

  • Musiker sier:

   Hei Øyvind.
   Jeg kan ikke huske å ha sett deg på scenen på noen av de store festivalene de siste par årene, men så er det kanskje en grunn til det også….. hvilken bransje var det du var i sa du?

   • Øyvind sier:

    Er musiker, ikke frontfigur. Det betyr at du må kikke i line up og ikke i front. Det er ikke sikkert at du forstår det her, men jeg er ingen rapper, jeg er yrkesmusiker. Jeg spiller ikke med et fast band hele tiden. Det er forresten likegyldig hva jeg jobber som, man trenger ikke drive med musikk for å høre at dette er helt meningsløst.

    • Musiker sier:

     Jeg kikket i line up og jeg så deg ikke der heller jeg. Kanskje det er mer sansynlig vi treffes på dans på lokalet eller på puben?

     • Øyvind sier:

      Beklager hvis jeg har fornærmet deg. Det var ikke meningen. Jeg bor i Oslo så vi har nok desverre ikke hva dere kaller «dans på lokalet». Som alle musikere så gjør jeg også jobber på utesteder i hovedstaden. Det er veldig lite puber som har live. De fleste har bare en eller annen trubadur vanligvis, ingen musikere. Det er vanligvis bare de større utestedene som har live i byen Men, hvis du er litt kjent med utelivet i byen så vet du sikkert hvor folk jobber. Beklager igjen, var ikke meningen å fornærme deg.

      • Musiker sier:

       Neida, slapp av Øyvind. Du har slett ikke fornærmet meg. Jeg er bare litt nyskjerrig på hva slags musiker du er (hvem du har spilt med/hvor du har spilt etc) siden du fremhever at du er yrkesmusiker og bruker det som bakgrunn for å dømme Vaular såpass hardt. Husk på at Vaular også er yrkesmusiker bare sansynligvis mer suksessfull enn deg. Jeg er ikke så godt oppdatert på utelivet i Oslo. Jeg er kjent med de fleste konsertstedene som er mer enn 6-7 år gamle men jeg er ikke så ofte i hovedstaden så nyere steder kjenner jeg ikke til.

       • Henning sier:

        Artig debatt dere har da… Jeg har også spilt noen år på full tid. Jeg gjør ikke det lenger siden jeg studerer… Men, jeg har spilt på de fleste utestedene i Oslo så jeg har spilt sammen med ganske mange bra folk og tro meg, Lars Gaular er ingen yrkesmusiker! Til deg «Musiker», hvis du kaller denne mannen en yrkesmusiker så har du allerede tapt siden du utviser total uvitenhet om emnet!

        • Musiker sier:

         Hei Henning!
         Det er da ikke min feil at Vaular er yrkesmusiker. Lars Vaular har levd av musikken sin i mange år. Å skrive og fremføre musikk er yrket hans. Det er det han driver med. Klart han er yrkesmusiker. Det blir vel også litt tullete å påberope seg en autoritet bare fordi du har spilt i band i etpar år og spilt på noen klubber i Oslo, så nei Henning jeg tror deg dessverre ikke. Vaular derimot har spilt på de største festivalene i Norge de siste par årene samt på flere av de større klubbene i Oslo og det er ingenting som tyder på at populariteten hans er dalende.
         PS! det er helt greit å mislike musikken hans.

         • Henning sier:

          Ok, det er tydeligvis vanskelig å forstå for deg hva det er å være musiker. Dette har ingen ting med ordbokens def. å gjøre. Virker som du tror det er nok å eie en gitar for å kalle seg yrkesmusiker. Synes vel det blir å sette likehetstegn mellom førstefilolinisten i KORK og Sputnik. Begge er musikere iflg ordboken. Hvis du mener det så greit…deg om det. For meg er ikke Vaular musiker, men en yrkesmusiker/frilansmusiker er for meg det. Dette blir en totalt meningsløs diskusjon. Uansett, musikken hans låter bæsj pga at han tydeligvis har et totalt fravær av talent. Det er vel sakens kjerne.

          PS! Hvis du tror at pr.def det å bli spilt på p3 kan betegnes som suksess så deg om deg også.

          • Musiker sier:

           Artig at du skulle nevne førstefiolinisten i KORK og Sputnik. Jeg har faktisk jobbet med dem begge, ikke som musiker men som lydtekniker, og det du skal vite er at både Frode Larsen og Sputnik er svært dyktige og proffesjonelle, dog innen hvert sitt område så det kunne ikke falle meg inn å sette noe likhetstegn mellom dem bortsett fra at de begge er musikere. De lever begge godt av å fremføre musikk. Jeg vil selvfølgelig ikke påstå at Sputnik er en like stor instrumentalist som Frode Larsen, det er vel de fleste enig i. Det å «verne» om musiker-tittelen på bakgrunn av musikkstil slik du gjør er ikke annet enn snobberi og tegn på manglende sjangerforståelse. Siden du er en autoritet på musikk selv så kunne du kanskje komme med noen litt bedre og mer musikktekniske argumenter enn bæsj. Det burde ikke være vanskelig for en autoritet sem deg Henning. Eller?

          • kulan sier:

           Nå er du bare ignorant. Hvis han livnærer seg av musikken sin er det jo klart han er yrkesmusiker. Trenger ikke være underbetalt og bitter på livet for å være yrkesmusiker…han lager musikk – noen liker det – noen hater det…men det har ingen ting med saken å gjøre

 20. magnus sier:

  Skjønner ikke helt at folk mener musikken til denne karen er bra.. Etter min mening er det mange ukjente musikere/artister som har mye mer talent og lager bedre musikk enn Lars Vaular.

 21. Jens sier:

  Dette er jo bare tull, det er jo ingen referanser til Maria Amelie i låten eller videoen.
  Her har Vaular bare kastet seg på Maria bølgen for å få publisitet, kynisk og dumt.

  • bonanza sier:

   sangen er jo gammel da…på platen ble kortversjonen sluppet og i senere tid en lengre versjon..og nå videoen..han har ikke hevet seg på noen som helst bølge…get your facts straight

 22. Bjarne Bol sier:

  Bare meg som klikket her med forhåpning om mere pupp?

 23. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Biff Medløkken. Biff Medløkken said: Nyeste videoen til Lars Vaular, Supermaria http://bit.ly/f4xM8h [...]

 24. GEIR sier:

  FY FAEN SÅ DEILIGE PUPPER !!

 25. Janbanan sier:

  Noe galt med avspillingskodeken eller filmen? Flimrer jo så det kan skremme på deg epilepsi. Går jo ikke an å se på dette her. Og musikken? -Lars Vaular har rett, dette fortjener vi ikke. Ikke en gang vår værste fiende…

 26. Simen sier:

  Lars vaular er ett fantastisk menneske som stiller opp i lokale områder for alt og alle, og supermaria kom forresten ut LENGE før maria amelia saken kom ut for allmenheten, han laget derimot en utvidelse siden den originale var på 1.30 minutt omtrent. Jeg er også enig at han ikke er verdens flinkeste rapper, eller verdens flinkeste låtskriver. men dette er norge, huseklepp er heller ikke like god som messi. og respekt skal gis til vaular for at han sitter å tjener penger i bøtter og spann og dere sitter på nrk sine hjemmesider å skriver latterlige kommentarer som ikke tjener til noe.

  • Henning sier:

   Hvis han er et slikt fantastisk menneske så burde han stoppe med forurense ørene til folk med utrolig banal og talentløst rot! Dette er jo på nivå med Tina eller Dina (husker ikke helt hva hun het, men hun var en stripper som forsøkte å synge). En annen ting, hvorfor forsøker han å synge på verset? Har ingen selvrespekt?

   • Bob sier:

    Det var da voldsomt så mye hat du har for Lars Vaular. Merkelig at noen kan være så engasjert i noe de ikke liker. Jeg hadde forstått det om du kjempet for musikken du satt pris på, men hvem gidder å gjenta i det uendelige at noe stinker?

    Jeg syns enkelt og greit Lars Vaular er knallbra. Du mener sikkert det sier noe om meg, men vet du hva? Det bryr jeg meg ikke om.

 27. Dalle sier:

  Herlighet kor mange hatere som hadde kommentert her..
  Lars Vaular gjør sitt eget, kommer seg opp og frem, blir kjent. Dere burde likt han for det han har klart. Mye bedre enn Karpe. Lars er blitt suksessfull, la han fortsette å være det.

 28. InterGalactica sier:

  Høy Jantelov-faktor på kommentarene her… Skjønner ikke helt hvorfor… Om man ikke liker musikken så la være å hør på den. Hvorfor la seg provosere så til de grader? Det blir jo rett og slett litt patetisk. Er ingen direkte Vaular-fan, men likevel, respekt til han som følger drømmen sin og som er så priviligert å få leve den ut. Det ligger faktisk mye hardt arbeid i å komme så langt. Jeg foreslår at om du skal være så hatefull, så kan du jo skrive om det i bloggen din, for om det er noen som sprer søppel rundt på internett så er det bittre kynikere og ikke oppriktige artister…

 29. Henning sier:

  Drømmen hans kan umulig være å lage crap! Det må da være bedre å lage noe med kvalitet og ikke noe som høre ut som det er laget av en guttunge som har fått et casio keyboard til jul.

 30. Henning sier:

  til «musiker»

  Jeg har aldri kaldt meg en autoritet på noe som helst. Det ser du hvis du gidder å lese alt i tråden. Jeg er student og kaller meg ikke musiker lenger. Du er lydmann og kaller deg musiker. Nei, det er tydelig at du ikke setter skillelinjer. Jeg har en hageslange, jeg tror jeg skal kalle meg brannmann.. Da jeg jobbet som musiker for noen år siden så avslo jeg ofte jobber av det slaget som du tydeligvis har tatt bla for Sputnikk og flere backing og inspillingsjobber for såkalte «artister» ala Vaular. Hvis du og andre også hadde hatt selvrespekt nok til å si nei til slike drittjobber så hadde musikkbransjen fremdeles hatt en anelse av integritet og kvalitet og ikke kun vært en bransje der alt som betyr noe er penger , penger og penger og slike «artister» som Vaular hadde aldri fått spilletid i noe som helst av media. Skam deg!

  • Bob sier:

   Musikkbransjen er der ikke for å ha integritet, men for å underholde folk. Jeg tipper at Lars Vaular har underholdt flere enn deg, men hva vet jeg?

 31. Musiker sier:

  Det var da svært så hissig. Du argumenterer som du har vett til Henning. Jeg livnærte meg som lydmann fra ca 1991 til rundt 2000, siden det har jeg primært livnært meg som frilansmusiker selv om jeg fortsatt av og til gjør noen lydjobber. Jeg har aldri jobbet med Vaular. Integriteten og kvaliteten til musikkbransjen forsvant for mange tiår siden. Du drømmer deg tilbake til en tid som aldri har vært. Som lydtekniker gjorde jeg i starten jobber som jeg vil betegne som drittjobber, men det er faktisk noe du må gjennom i alle yrker og jeg hadde heller ingen problemer med å skitne til fingrene mine og få med meg den erfaringen. Som musiker har jeg aldri gjort noen drittjobber. Du høres mest ut som en mislykket musiker som er bitter på de som får det til. Det er ikke mye ryggrad i det. Den selvrespekten din kan du ha for deg selv. Snobb!

  • Henning sier:

   Ikke tråkk på andre pga at du har måtte ta drittjobber. Har aldri tatt en drittjobb, kommer aldri til å gjøre det. Bare tull at man må «bli møkkete på hendene». Har man talent så slipper man det. Du sier selv at du ikke har vært i Oslo på en stund så det må vel bety at du ikke er så veldig bra… Oslo er vel det eneste stedet i landet med en musikkscene som er noe tess. Når du i tillegg sier at Vaular har «fått det til» så setter du tydelig ikke veldig høye krav til deg selv så da er diskusjonen lagt død for min del.

   • Bob sier:

    Nå begynner det å bli litt tåpelig her. Når ble Oslo den eneste musikkscenen som er noe tess? Bra musikk lages over hele landet.

   • Musiker sier:

    Du får sitte i Oslo å sutte på integriteten og det plettfrie talentet ditt da Henning. Selvfølgelig er ikke ting bra hvis de ikke er i Oslo, det skulle vel tatt seg ut. Lykke til med studiene da, håper det går bedre der enn det gikk med musikken.

 32. Michelinmannen sier:

  Herregud så mye grunnlagsløs hating. Lyrisk sett og flowmessig overgår Lars Vaular det meste av rap i Norge og han er den eneste rapperen i her som faktisk skjønner hvordan man skal lage låter. Mannen fortjener pris for hvor godt han leker med språket, både i form av referanser og språklige virkemidler. Skivene hans er en gullgruve for de som liker litt dypere pop-kulturelle referanser. Synd at dere er for handicappede til å gjenkjenne kreativiteten.

  Har nok av eksempler, men favoritten min er Vaulars oversettelse av en kjent Bruce Lee-tale. Introen av første skiva.

 33. Michelinmannen sier:

  ‘Introen i sisteskiva’ skulle det stå.

 34. Tommy sier:

  Fy faen for noen kjipe debatter. Liker man ikke Vaular så fatter jeg ikke at man gidder bruke tid på å diskutere akkurat det her.
  Hvorfor er det ingen som snakker om det viktigste her? Masse flotte damer og pupper i videoen!! Yeah!

 35. idetblå sier:

  Faen for noen morsomme «musikere» og «frilansmusikere» og «lydmenn» som diskuterer om Lars Vaular er en musiker eller ikke.

  WTF!?!?!? Han lager musikk ihvertfall, og skriver tekster som veldig mange av oss setter pris på, vi av oss som hører litt etter og får med seg sammenhengen.

  Så det var noen som mente dette var som Dina og Tina eller hva faen. DU må nesten VÆRE DINA hvis du oppfatter det sånn. Det brede og skamløst poppete er en del av det som gjør Vaular fet, spesielt det samtidig høres like ærlig ut som en 7 åring som har funnet fram casioen sin som noen sier ovenfor. Men alle sangene hans høres jo annerledes ut så.

 36. Bergenser sier:

  Jeg kan godt forstå at folk fra østlandet ikke liker vaular. Han bruker meget mye Bergensk slang i tekstene sine, og om man aldri har vært i Bergensmiljøet vil man ikke forstå hva han synger om.

  At dette er drittmusikk kan godt være din mening, men du trenger ikke bare snakke om at dette er bæsjmusikk som en 7åring kunne laget. For det er bare barnslig å si sånne ting. Dette er Bergens hip hop/rap og i min mening en av de beste artistene innenfor denne sjangeren er Vaular.

 37. RAKEL sier:

  Noen av innleggene er til dels usakelige. Man kan ikke bare si at musikken til Lars Vaular er dritt og dårlig og rævva… da må man klare å si hvorfor er det dritt, hvorfor er det dårlig? hvorfor er det rævva og bare piss? hva er grunnen til det? Spørsmål bør man også stille når man hører på låtene hans, teksten hans. Hva sier han egentlig? Kan dette refereres til mitt liv? Hva mener han med det? Her kanskje han faktisk mener noe, som gir mening. vær litt analytiske, og det er kanskje ikke nødvendig å ytre meningene sine 24/7

 38. Kem Du? sier:

  haters gonna hate

 39. [...] 2008. Han er DJs for raptalentet LidoLido og har i tillegg produsert Lars Vaular sin nyeste singel Supermaria. Planen fremmover innvolverer album, flere fine remixer og ifølge han selv “å finne nye [...]

Legg igjen en kommentar