Se og hør festivalradio

Hør Lydverkets SXSW-spesial – mens du ser på bilder av hordene av artister og publikum som har inntatt Austin. På torsdag sendte Lydverket på P3 fra Austin, Texas, der den enorme South By Southwestfestivalen har foregått denne uka. Programleder Ruben Gran fløy gatelangs og snakka med både norske og amerikanske rappere, en hyggelig irsk musiker, […]

Skrevet av:
Publisert 11:01 21 mars, 2010


Hør Lydverkets SXSW-spesial – mens du ser på bilder av hordene av artister og publikum som har inntatt Austin.

På torsdag sendte Lydverket på P3 fra Austin, Texas, der den enorme South By Southwestfestivalen har foregått denne uka. Programleder Ruben Gran fløy gatelangs og snakka med både norske og amerikanske rappere, en hyggelig irsk musiker, og butikkeiere som pusher plater og saus. Hør hele herligheten her:

Lydverket SXSW-spesial

I programmet hører blant annet du de purunge norske talentene Lido Lido og FINAL fortelle om hvordan de laga låter på flyet til Austin. Det innebar blant annet sampling av babygråt. Sørstatsrapperen Yelawolf forteller om en hard oppvekst, samt hva som skjuler seg bak låttittelen «Lick The Cat». Og det hele avsluttes med en gåsehudfremkallende Townes Van Zandt-cover fra The Mighty Stef.

Spiss øra og nyt festivalradion sammen med bildene.

Tags: , , , , , , ,

Del "Se og hør festivalradio"

Legg igjen en kommentar