Se Obama i allsang med Paul McCartney

Paul McCartney mottok onsdag en prestisjefylt pris i Det hvite hus. Han kvitterte med en konsert, og fikk med seg Barack Obama på en stjernespekket allsang. Se høydepunktene her! Onsdag kveld ble Paul McCartney hyllet i Det hvite hus, da han ble tildelt da han som tredje artist noensinne ble tildelt en av USAs viktigste […]

Skrevet av:
Publisert 12:10 4 juni, 2010
Paul McCartney mottar Library of Congress Gershwin Price for Popular Song.

Paul McCartney mottar Library of Congress Gershwin Price for Popular Song.

Paul McCartney mottok onsdag en prestisjefylt pris i Det hvite hus. Han kvitterte med en konsert, og fikk med seg Barack Obama på en stjernespekket allsang. Se høydepunktene her!

Onsdag kveld ble Paul McCartney hyllet i Det hvite hus, da han ble tildelt da han som tredje artist noensinne ble tildelt en av USAs viktigste musikkpriser, Library of Congress Gershwin Price for Popular Song. Det ble en stjernespekket seremoni, og høydepunktet var nok fremførelsen av «Hey Jude», hvor Barack Obama, Dave Grohl, Jerry Seinfeld, Jack White, Emmylou Harris, Herbie Hancock, Faith Hill og Elvis Costello med flere deltok i allsang.

Foruten Hey Jude, sang Paul McCartney blant annet «Michelle». Den dedikerte han, ikke overraskende, til førstedame Michelle Obama. Paul McCartney spøkte med at det var å hyggelig å få nettopp denne prisen fra en president som faktisk vet hva et bibliotek er. New York Times har en full gjennomgang av onsdagens festiviteter, og her er et par videoer med høydepunkter fra prisseremonien:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Se Obama i allsang med Paul McCartney"

Legg igjen en kommentar