Se NRK3s Bylarm-vorspiel

[youtube W518_oAMddk] NRK3 varmet opp til Bylarm i går. Møt Mhoo, Social Suicide, Moddi, Thomas Eriksen og Final i forberedelsene før festivalen. Det starter såvidt i kveld, i morgen eksploderer Oslo sentrum med konserter på stort sett hver eneste scene. Er du ikke i byen, gir vi deg P3 på Bylarm torsdag, fredag og lørdag […]

Skrevet av:
Publisert 13:29 17 februar, 2010

[youtube W518_oAMddk]

NRK3 varmet opp til Bylarm i går. Møt Mhoo, Social Suicide, Moddi, Thomas Eriksen og Final i forberedelsene før festivalen.

Det starter såvidt i kveld, i morgen eksploderer Oslo sentrum med konserter på stort sett hver eneste scene. Er du ikke i byen, gir vi deg P3 på Bylarm torsdag, fredag og lørdag klokka åtte. Vi varmet litt opp på Lydverket P3 i går, da du traff et av de svenske banda som kommer; Ingenting. Dessuten hørte du hvordan noen av Bylarms yngste musikere, representert ved Mhoo, Razika og Proviant Audio, sjonglerer konsertspilling og skolearbeid.

Hør Lydverket P3 i reprise i nettradioen

I går ble det varmet opp til Bylarm på NRK3 også, hvor de blant annet fulgte hardcorebandet Social Suicide da de besøkte undertegnede i studio og konsert seinere på kvelden. Du får dessuten følge med Thomas Eriksen på øving, Final i studio, mens Mhoo forteller hvordan de opplevde Lydverket-hypen. Alle ser du også spille live.

Se hele NRK3s Vorspiel by:Larm her

Du trenger ikke være på Bylarm for å få med deg Bylarm. Vi hørs på P3 kl 20 de neste dagene, du leser anmeldelser av de viktigste konsertene her, og finner i tillegg alt du trenger å vite om hva som skjer under Bylarm her. Bylarm, Bylarm, Bylarm.

Tags: , , , , , ,

Del "Se NRK3s Bylarm-vorspiel"
 

1 kommentar på “Se NRK3s Bylarm-vorspiel”

Legg igjen en kommentar