Se Lydverket igjen

Midt i en tornado av Oscar-statuetter, drap, pop-drømmer og vidunderlig støy finner du kveldens Lydverket. Se det her nå. Filmen Crazy Heart sanket to statuetter under helgens Oscar-utdeling, og forteller den fiktive historien om den fallerte og alkoholiserte countrystjernen Bad Blake. Vi har blant annet møtt hovedrolleinnehaver Jeff Bridges, countryartisten Lyle Lovett og Norah Jones, […]

Skrevet av:
Publisert 20:53 10 mars, 2010


Midt i en tornado av Oscar-statuetter, drap, pop-drømmer og vidunderlig støy finner du kveldens Lydverket. Se det her nå.

Filmen Crazy Heart sanket to statuetter under helgens Oscar-utdeling, og forteller den fiktive historien om den fallerte og alkoholiserte countrystjernen Bad Blake. Vi har blant annet møtt hovedrolleinnehaver Jeff Bridges, countryartisten Lyle Lovett og Norah Jones, for å se nærmere på hvorfor tragiske countrystjerner lager så vakre låter.

Produsent Mads Hauge er ikke så kjent for folk flest, men han er den eneste nordmannen som har klart å få to nummer én hiter i England med artisten Pixie Lott i løpet av bare fire måneder. Vi besøkte Hauge i studioet i London, hvor han viste hvordan han jobber og fortalte om sine fremtidsdrømmer.

Serena Maneesh står foran en intens vår og sommer. 22. mars slipper kritikeryndlingene sin andre plate før de så følger opp med Nord-Amerikaturné, SXSW-konserter, festivalspilling på Hove, Øya og Roskilde. Men aller først spiller de på Lydverkets scene på Internasjonalen.

Og! Den bokaktuelle forfatteren Håvard Rem sammenligner Varg ”Greven” Vikernes med Knut Hamsun, når han intervjues av Slettemark sammen med metalmusiker Cornelius Jakhelln.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Se Lydverket igjen"

Legg igjen en kommentar