Se kveldens sending nå!

Klar for enda en supergruppe? Helter fra Mew, Coldplay og A-ha gir deg Apparatjik. Thomas Seltzer og Jonna Bergh Wahlström diskuterer om norsk musikk har noen plass i det svenske markedet. Vi blir med Moddi i fjæra og Thom Hell kommer til oss i Lydverkets andre sending i 2010. Stjernene fra Coldplay, A-ha og Mew […]

Skrevet av:
Publisert 21:01 10 februar, 2010


Klar for enda en supergruppe? Helter fra Mew, Coldplay og A-ha gir deg Apparatjik. Thomas Seltzer og Jonna Bergh Wahlström diskuterer om norsk musikk har noen plass i det svenske markedet. Vi blir med Moddi i fjæra og Thom Hell kommer til oss i Lydverkets andre sending i 2010.

Stjernene fra Coldplay, A-ha og Mew gjør hva de kan for å distansere seg fra publikum når de debuterer som Apparatjik og spiller inne i en kube. Lydverket ble med bandet til Berlin da Magne Furuholmen & co spilte sin første konsert.

Pål ”Moddi” Knutsen fikk mye oppmerksomhet på By:Larm 2008 og ble hyllet av det anerkjente nettmagasinet Pitchfork for sin Øyaopptreden samme år. Denne uka kom debutalbumet hans Floriography. Vi fikk være med til det eneste stedet han føler seg hjemme; Medby på Senja.  Der snakket han om hvorfor han bruker fem år på å skrive en låt, angst på Island og problemer med å takle egne følelser.

Thom Hell ble nesten popgenierklært for albumet God If I Saw Her Now som kom i 2008, og det er knyttet store forventninger til oppfølgeren. På radioen spilles singelen ”Over You” på høy rotasjon. I kveld kommer Hell og spiller sangen live.


Tags: , , , , ,

Del "Se kveldens sending nå!"

Legg igjen en kommentar