Se kveldens sending nå!

  Møt Jay-Z, Ludacris, Pearl Jam, Alice in Chains, Nirvana, Jadakiss og  Barack Obama i Lydverket. Svenske Tingsek opptrer live, og du trenger ikke vente helt til 23.15, du kan se nå!

Skrevet av:
Publisert 20:50 4 november, 2009

 

Møt Jay-Z, Ludacris, Pearl Jam, Alice in Chains, Nirvana, Jadakiss og  Barack Obama i Lydverket. Svenske Tingsek opptrer live, og du trenger ikke vente helt til 23.15, du kan se nå!

asbjorn. (Foto: NRK)

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Se kveldens sending nå!"
 

8 kommentarer på “Se kveldens sending nå!”

 1. King of bread sier:

  Hei Lydverket. Jeg har lenge vært tilhenger av programmet, men det er en ting jeg reagerer på. Jeg tror nemlig aldri det har vært laga ei sending som tar for seg de ordentlig tøffe kvinnene i rocken. Patti Smith, Courtney Love, Debbie Harry etc. Where is the girlpower? Hadde vært interessant og kult om dette kom på skjermen i framtid. Og nei, jeg er ikke noe feministhore. Mann 34 som liker jenter med trøkk!

 2. Asbjørn Slettemark sier:

  Kjære Mann 34 som liker jenter med trøkk,

  Jeg abonnerer ikke på ideen om at Courtney Love er en «ordentlig tøff kvinne», men kule damer i rocken er det alltid plass til. Deriblant Debbie Harry og Patti Smith. Neste uke er det Lady Gaga og Lykke Li i Lydverket, men har en følelse av at det ikke akkurat er de du er ute etter?

  En dame jeg lurer på hvor ble av, er hun i Young Heart Attack, som gjorde en vilt bra konsert på Garage (eller var det So What?) for noen år siden. Lurer på jeg skal bruke en halvtime på formiddagen til å finne ut av det. Hmmm.

  Ønsket ditt er uansett notert, som alle andre innspill som kommer i kommentarfeltene her.

  Hilsen Asbjørn,
  (Tilfeldigvis også Mann 34 som liker jenter med trøkk.)

 3. Kimm sier:

  Tingsek sugde maksimalt…
  Grunge biten var derimot meget god.

 4. Kåre G sier:

  Young Heart Attack!!! Den konserten var alt et rockehjerte begjærer! men jeg tror jaggu det må være 5-6 år siden

  bare tyskerbarten til leadgitaristen var verdt inngangspengene.

 5. Anonym sier:

  kimm suger maksimalt

 6. blah sier:

  Hei. Har lenge fulgt med på lydverket, men det nye formatet er helt døvt. Hvorfor filmes det i en bar? Bakgrunnsstøy etc får det til å virke som et halvseriøst studentprosjekt. Og asbjørn snakker innmari monotont. Innslagene er fortsatt gode though.

 7. Hege sier:

  Tja, det var jo ikke en så dårlig ide (første kommentaren). Det lages jo film om både Joan Jett og Blondie nå….

Legg igjen en kommentar