Se ukens Lydverket-sending!

I ukens TV-sending møter du ikonet Grace Jones, norske elektronikahelter og funkens redningsarbeidere.

Skrevet av:
Publisert 19:46 19 november, 2008

Glem all mumling i skjegget om at Lydverket går alt for seint på kvelden til å få det med seg. Internett har kommet for å bli, og det utnytter vi til det fulle. Hele kveldens sending, med blant andre überikonet Grace Jones, kan du nemlig nyte i fullskjerm hvis du klikker deg inn i playeren overfor.

I tillegg til skumle Grace Jones møter du noen av electronicascenens aller fineste folk i kveldens sending. DiskJokke, Lindstrøm og franske Krazy Baldhead forteller om utfordringen de står overfor når de spiller live-set av musikken som er laget på en enkel laptop.

Vi tar også for oss en utskjelt sjanger som kanskje klarer å finne tilbake til tidligere tiders storhet takket være tre grupper fra så ulike steder som Brooklyn, Brighton og Helsinki.

NRK1 viser selvsagt også sendinga i kveld, kl 23:15.

Se forrige ukes sending med The Killers, Ice Cube, Busta Rhymes, The Welcome Wagon og flere her!

Tags: , , , , , , , ,

Del "Se ukens Lydverket-sending!"
 

4 kommentarer på “Se ukens Lydverket-sending!”

 1. huff sier:

  jeg rocka skiten

 2. Stein Magne sier:

  YESSSSSS! Har venta på å kunne se sendingene. Fantastisk kvalitet, stå på NRK! Nå manger det bare en video podcast av den så jeg kan bruke Miro for å se dem når som helt og hvor som helst :-D Er det på gang?

 3. Siril sier:

  Herlig miks her syns jeg. Funksaken er fantastisk, Grace Jones gir seg selv, superfint å se de norske electronicagutta. Bra å slippe unna bare rockrockrock. Takkoglov finns det så masse mere. Bra jobba!

 4. Stein Magne:
  Jepp – video podcast er definitivt på gang!
  nå som rettigheter til musikk er avklart, satser vi på å få ut podcastene samme dag som sendingen går på tv. følg med på denne sida for oppdateringer!

Legg igjen en kommentar