Scene fra musikkvideoen til Keane-låta

Scene fra musikkvideoen til Keane-låta "Disconnected". Foto: Skjermdump.

Se: Keane med horrorvideo

Kean er inspirert av skrekkfilmer fra 70-tallet i sin nye musikkvideo.

Skrevet av:
Publisert 13:53 17 april, 2012

I begynnelsen av mai kommer et nytt album fra britiske Keane. Langspilleren Strangeland er oppfølgeren til fire år gamle Perfect Symmetry.

Keans kommende album heter Strangeland. Foto: Albumcover.

Keans kommende album heter Strangeland. Foto: Albumcover.

Scenene i videoen til låta ”Disconnected” er som tatt rett ut av en skrekkfilm fra 70-tallet og ble filmet i et hjemsøkt hus i Barcelona. Ifølge Digitalspy blei videoen regissert i samarbeid med spanske Juan Antonio Bayona og Sergio G Sanchez, som begge jobbet med skrekkfilmen The Orphanage.

Ifølge The Huffington Post er musikken på det kommende albumet i samme bane som Perfect Symmetry, men bandet sier det også er elementer fra deres to første album.

– Lydmessig synes jeg det ligger nærmere Under the Iron Sea, sier Tim Rice-Oxley i en videoutspørring.

– Jeg synes det er elementer fra alle tre album, noe du også kunne forvente. Jeg syntes Under the Iron Sea hadde en utrolig god balanse i den virkelig sterke, emosjonelle kjernen men også noen utrolige lydkulisser, en masse energi, men også noen virkelig intime øyeblikk som ”Hamburg Song” og ”Try Again», sier han videre.

«Disconnected»:

Tidligere denne måneden ga bandet også ut førstesingelen fra det kommende albumet. I ”Silenced By The Night” ser vi bandet på en roadtrip i USA.

”Silenced By The Night”’:

Tags: , , ,

Del "Se: Keane med horrorvideo"

Legg igjen en kommentar