Trist Jokke-cover eller strålende tolkning av klassiker?

Hvordan klarte Joddski seg da han tok for seg Jokke?

Skrevet av:
Publisert 15:12 12 november, 2009

Da Ingrid Olava covret «Her Kommer Vinteren» ble det rabalder, det norske folk delte seg på midten og kranglinga ville ingen ende ta. Men hvordan klarte Joddski seg da han tok for seg Jokke-slageren «Alt kan repareres» i Lydverkets sending? Se låta over!

Joddski&Valentinerne gjorde en one-night-only versjon av Jokke-slageren «Alt kan repareres»  i onsdagens Lydverket-sending . Trist forsøk på å covre Jokke, eller strålende versjon av en klassiker? Døm selv! 

Her kan du se hele sendinga i sin helhet:


 

Og her kan du se et knippe riktig så flotte bilder fra opptakene:

Ønsker du å være publikum i opptakene til neste ukes sending hvor Martha Wainwright skal gjøre en intim mini-konsert? All info du trenger finner du her!

Tags: , , , , ,

Del "Trist Jokke-cover eller strålende tolkning av klassiker?"
 

22 kommentarer på “Trist Jokke-cover eller strålende tolkning av klassiker?”

 1. Hans P sier:

  Synes låta var feit. Rølpete og fin, som Jokke skal være. Ikke fordet, jeg synes Olavas versjon av her kommer vinteren var av en helt annen klasse igjen. De som kritiserte den må gå i seg sjøl rett og slett. «Hva? Forandring? No nytt? Nei, fy f…. Terningkast 1!»

 2. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket and Ruben Gran, Andreas Øverland. Andreas Øverland said: Trist Jokke-cover eller strålende tolkning av klassiker?http://bit.ly/2n61Mk [...]

 3. Jan Kr sier:

  Han høres jo ut som Kai Kil (eller hva han heter) i Banana Airlines innimellom. Ikke bra!

 4. Gunnhild sier:

  Nja. Helt greit, sier nå jeg. Ikke det beste jeg har hørt, men ikke det verste heller.

 5. Nordlandslømmel sier:

  Utrooli bra versjon synes æ ! Strålanes tolkning !

 6. kris sier:

  ingrid olava er en vakker tolkning. ha fra tungtvann er ren voldtekt av et kunstverk.

 7. Kenneth sier:

  Jodski danser på graven til Jokke og tramper ned blomstene. Dette var en respektløs opptreden.

 8. Slettes ikke ille i det hele tatt. Litt brautende og rølpete, ja, men slik bør det være. Okey, kanskje litt vel brautende. Spennende å se og høre var det absolutt.

 9. Anette sier:

  Joddski er rølp, men da var Jokke og, så ikke noe skam over den tolkninga her.

  Til up-tight Kenneth over her, hadde det vært en så «respektløs» opptreden som du kaller det, hadde vel ikke Valentinerne giddi å stilt opp på det selv. Tror neppe de er ute etter å pisse på grava til kompisen sin.

 10. lise sier:

  Jodski må ha rekorden med antall innslag på Lydverket. Helt krise hele fyren spør du meg.
  Sikkert hyggelig, men musikalsk aldri vært noe geni.
  Gi oss noe bedre Lydverket !!

 11. semming sier:

  Nå har vel Joddski vært ute å covret Jokke før med sammen låt hvis jeg husker rett. Med da i Tungtvann og på plata til meg å mine venner.
  Artig at folk inne her vet hva Jokke liker. Synes dette her ikke var så værst jeg også likte jeg Ingrid Olava sin cover og! Og jeg er en i huga Jokke fan. Finnes ikke noe rett eller galt folk liker forskjellig.

 12. Ole sier:

  Joddski e heilt rå å levere en sykt bra cover her… Dokker som ikkje like joddski har ikkje peiling på ka god norsk musikk e. Høre sikkert på donkeyboy å slik shit….

  Tommel opp Anette!

 13. toddis sier:

  Dette var nok desverre helt forferdelig, Jodski er sikker oki til både det ene og det andre, men å tolke Jokke er definitivt ikke en av dem. Harryfaktoren ble desverre overskyggende, hadde ikke gjort noe om han hadde prøvd å tolke selve vokalen i en litt mer Jokke-stil heller, den nord-norske hoste-rappinga funka nok ikke her nei…

  • thomas sier:

   Du di jævla apa! å sett å prat drit på nettet utgår!

   æ har bare 3 ting og si dæ di lille fitte!

   1. Ta no før fan og lær dæ og skriv din jævla makrell.

   2. Kæm fan bryr sæ om meningen dine? at du kan sette og rive dæ bak pcen utgår!

   3. Hadde æ sett dæ, hadde æ smekka dæ!

 14. Jonas T sier:

  Ble helt lamslått etter jeg hørte denne her..
  Helt fantastisk.. det hadde jeg ikke forventet meg i det hele tatt selv om jeg er ganske glad i jodski og tungtvann.. ikke like glad som i jokke og valentinerne sefølgelig men han fortjener bare masse tommler opp!!
  De som har peiling på hva musikk er digger dette!
  Måtte bare spole tilbake til den minuttet som han hadde lagd et eget slags vers tilbake og tilbake…

 15. Morten sier:

  Synes at den ble tolket på en kjempekul måte av Joddski.
  Likte låta veldig godt.

 16. Betsy sier:

  KLASSE! som Nils Johan Semb ville sagt d!

 17. The Ninja sier:

  Eg lika d! Jørgen har ikke akkurat den største sangstæmmen, men d funka som faen på låta her. Lik spess de partian kor han ræpp/søng på norlænning. Han va litt stødiar dær. Strålanes låt, strålanes mann, en klassiker spør du meg. Sku ha vørre der!

 18. Ida sier:

  Heile jævla industrien e full av banditta, termitta og fitta/ Æ e dynamitten som spræng hele sulamitten i bita/ Når æ rocka beaten hør æ hjemme i eliten/ Stødig som monolitten med en urokkelig viten, men/ Folk e bedriten og verden e alt førr liten/ Såkalte venna e skuespællera som han Michael Keaton/ Æ ser i gjennom dem som transparenta/ Slanga bli stanga og fanga så de ikke kan prøv sæ flere ganga/ Æ ekke dum, æ lukta lunta som en snuthund/ Giddake stå her og hør dæ trø vatten på jup bunn/ Æ får dæ tell å tryggel om ei våpenhvile/ Førr å battle dæ førr mæ bli som å slæpp bomba på sivile/ Lata som du e down og e det kun på overflata/ Kalla dæ kamerat men bak ryggen du prata/ Du bli smadra og knatra/ Æ laga kratra som granata/ Så test det her å få nabograva te Frank Sinatra..

  Kritikeran vil prat drit
  Æ GIR MÆ NU FAEN!
  Svindlera prøva å ta mitt
  Æ GIR MÆ NU FAEN!
  Men det e en ting som de ska vit
  Æ GIR MÆ NU FAEN!

 19. Anders sier:

  Må si jeg foretrekker originalen. Finnes i videoform med den tjukke utgaven av Jokke.
  Samme vokalist på tungtvanncoveren på tributealbumet, «det beste til meg og mine venner». Masse Jokkecovere som er bedre enn denne her, bla Cumshots med «ØL»

 20. jokkmeg sier:

  Jeg er stor stor Jokke fan… evig eier han norsk rock sammen med raga.. men har også fulgt med på alt joddski har gjort. Og ja han covrer jokkes låt live og på «plata»? og det er jo en helt anna versjon. Her er det jo en one night only opptreden.. og med orginale valentinerne som band kan han ikke synge vanlig hip hop versjonen han ellers gjør.. så tja skarn si.. syns ikke dette var bra.. men kult opplegg… Ellers syns jeg generelt man skal drite i å covre jokke… for ingen får samme stemninga som han klarte selv i sine dager… Respekt forrøvrig til May Irene. Har vel ikke sett henne spille trommer på herrens mange år… Godt så hun ut også :) pogo er alltid rå

Legg igjen en kommentar