Se hele «Kem skjøt Siv Jensen»

Lars Vaular framførte den omstridte «attentat»-rappen mot FrP-toppen hos oss. Se låta – og en ny video her. Oppmerksomheten rundt «Kem skjøt Siv Jensen» eksploderte flere dager før bergensrapperen Lars Vaular rappet den på hiphop-gudfar Tommy Tee sine beats i ukas Lydverket på TV. Opptredenen ser du over. I dag, dagen etter at den gikk på […]

Skrevet av:
Publisert 14:22 22 april, 2010

Lars Vaular framførte den omstridte «attentat»-rappen mot FrP-toppen hos oss. Se låta – og en ny video her.

Oppmerksomheten rundt «Kem skjøt Siv Jensen» eksploderte flere dager før bergensrapperen Lars Vaular rappet den på hiphop-gudfar Tommy Tee sine beats i ukas Lydverket på TV. Opptredenen ser du over.

I dag, dagen etter at den gikk på TV, har utskjeldte/hyllede Vaular dessuten premiere på videoen til sin store hit «Rett opp og ned». Neon baby!:

Videoen er regissert av Andrew Amorim – med Martin Edelsteen på foto og artisten sjl som produsent. Av andre fiffige roller som må til for å lage en slik video, finner vi også »blodansvarlig og støntmann» (Alex Lopez).

Tags: , ,

Del "Se hele «Kem skjøt Siv Jensen»"
 

2 kommentarer på “Se hele «Kem skjøt Siv Jensen»”

  1. [...] skolesessions har du muligheten til å få Karpe Diem, Donkeyboy, og Lars Vaular til skolen din.Se Lars Vaular på LydverketSiri Knudsen i Popsalongen påpekte at de i teorien kunne komme til å spille hvor som helst, til og [...]

  2. [...] “Kem skjøt Siv Jensen?” [...]

Legg igjen en kommentar