Eva & The Heartmaker live under årets P3-aksjon. Foto: NRK P3

Eva & The Heartmaker live under årets P3-aksjon. Foto: NRK P3

Se Eva & The Heartmaker live

Eva & The Heartmaker er snart klare med ny plate, og vi spår søt musikk i alle kanaler. Meld deg på her for å se dem live på Lydverket neste tirsdag!

Skrevet av:
Publisert 20:00 18 november, 2010

Eva Weel Skram og Thomas Stenersen, også kjent som Eva & The Heartmaker, har servert oss vakker og fengende pop på to plater, og med det bevist at Sogndalsjenter virkelig har teft for smektende musikk. Etter å ha fanget manges oppmerksomhet under fjorårets Bylarm, har bandet fulgt opp med radiohitter som «Superhero» og «Mr. Tokyo».  Den tredje plata er nå heller ikke langt unna – den kommer for å smelte snøen på vinduskarmen din februar neste år.

Fullt så lenge trenger du likevel ikke vente for å oppleve duoen spille sine popperler for deg. Førstkommende tirsdag – 23. november -  spiller de nemlig live på Lydverkets intimscene, og du kan sikre deg billetter til begivenheten – helt gratis!

Vil du se Eva & The Heartmaker spille nye låter på Lydverket?

Send en epost til lydverketpublikum@nrk.no og si at du vil ha billett!

Også Popsalongen har fått besøk av Eva & The Heartmaker. Her fikk vi servert en smakebit på hva du kan oppleve neste uke:

Tags: ,

Del "Se Eva & The Heartmaker live"
 

1 kommentar på “Se Eva & The Heartmaker live”

  1. [...] på Lydverkets intimscene på Internasjonalen i Oslo. Hvordan du får tak i billetter finner du ut her. Har du ikke mulighet i kveld kan du se dem på Lydverket som kommer førstkommende torsdag på [...]

Legg igjen en kommentar