Se bildene fra ukas sending!

Se hvordan kveldens sending ser ut!

Skrevet av:
Publisert 13:46 24 mars, 2010

 

Lindstrøm og Christabelle gjorde om Internasjonalen til en svett klubb, Ruben Gran og Kristin Winsents fortalte om oppturene og nedturene fra verdens største musikkfestival og Slettemark viste fram sitt møte med gitarlegenden Slash. Se bildene her!

Endelig onsdag, endelig ny Lydverket-sending. Vi hadde gledet oss i ukesvis til Lindstrøm skulle ta turen og da han endelig tok plass på scenen ble ingen av våre forhåpninger gjort til skamme. Den familiekjære klubbhelten tok ansvar og viste Lydverket og resten av de heldige som hadde sikret seg billett til opptaket hvordan disco skal gjøres, sammen med makker Christabelle.

I tillegg stakk vår egen programleder på radio, Ruben Gran innom sammen med stjernereporter Kristin Winsents. De to brukte nemlig hele forrige uke i Texas på verdens største, og viktigste, musikkfestival South by Southwest. Oppturer og nedturer, stemningsrapport, navn for fremtiden og navn for fortiden – alt ble behørig debattert. Vil du ha inside-tips på det neste årets viktigste navn gjelder det altså å følge med på TV i kveld!

I tillegg får du se møtet mellom Asbjørn Slettemark og gitarlegenden Slash fra Amsterdam tidligere i år, og du får et innblikk i den klassiske sørstats-rocken. Du har med andre ord mye å glede deg til!

Lydverket i kveld, 23:15! Du og du så stas det blir!

 
 

 

Tags: , , , , , , , ,

Del "Se bildene fra ukas sending!"
 

1 kommentar på “Se bildene fra ukas sending!”

  1. Mari-Anne sier:

    Neste lørdag (som er 17. april) kan du se de på Parkteatret! Ooog Mungolian Jet Set!! Det blir snacks.

Legg igjen en kommentar