Santogold avlyser Hove

Ryktene som har svirret et par dager viste seg å være sanne. Indie-lillesøstra til M.I.A – Santogold har avlyst mandagens konsert på Hove, og åpningsdagens program ser dermed faretruende tynt ut. Santi White, bedre kjent som Santogold slo igjennom noen knappe måneder tilbake med sitt selvtitulerte debutalbum, og ble til stadighet sammenliknet med(og tidvis beskyldt […]

Skrevet av:
Publisert 15:39 19 juni, 2008

santogold-grafitti.jpg

Ryktene som har svirret et par dager viste seg å være sanne. Indie-lillesøstra til M.I.ASantogold har avlyst mandagens konsert på Hove, og åpningsdagens program ser dermed faretruende tynt ut.

Santi White, bedre kjent som Santogold slo igjennom noen knappe måneder tilbake med sitt selvtitulerte debutalbum, og ble til stadighet sammenliknet med(og tidvis beskyldt for å kopiere) M.I.A. Nå har den tidligere produsenten fra Philadelphia nok en gang fulgt i M.I.As fotspor, og avlyst mandagens konsert på Tromøya.

Begge artistene skulle ha spilt på samme scene på mandagen, og Toffen og resten av Hove-administrasjonen jobber nå på spreng for å skaffe en urban artist som kan fylle tomrommet etter de to innovative pikene.

Her kan du lytte til Santogolds gjennombruddslåt «Creator» og se videoen til semi-hiten «L.E.S Artistes» som et lite plaster på såret:

[youtube AXpZi4I4G7k&feature=related]

[youtube Y9JI0GXkARQ]

Del "Santogold avlyser Hove"
 

4 kommentarer på “Santogold avlyser Hove”

  1. Ingar sier:

    Kilde?

  2. [...] Lydverket! Du kan si hva du mener, eller lage et tilbaketråkk fra din egen side. [...]

  3. Mats sier:

    Kilden her. Hun avlyser av den kjedeligste grunnen som finnes. Slitt stemmenbånd.

  4. [...] Det er i den nyeste utgaven av NME at det omtalte blogg-fenomenet forteller om sine ulike kommende samarbeidspartnere. Låtene med Roots Manuva og Beastie Boys skal allerede være spilt inn. Låta med Jay-Z omtaler hun som “en hemmelighet” og forteller videre at den ikke er til noen av deres respektive kommende skiver. “Vi vil bare gjøre noe sammen”, forteller jenta, som i motsetning til Jay-Z droppet Hove-festvialen til fordel for peppermynte-te og repsils.  [...]

Legg igjen en kommentar