FOTO: Tom Øverlie, NRK P3

FOTO: Tom Øverlie, NRK P3

- Sånn som Rudberg, eller?

Madcon inspirerer Lydverket-publikummet til å bli freaky som dem. Men de har ikke dildo på soverommet av den grunn.

Skrevet av:
Publisert 11:56 2 desember, 2010

- Æsj!

Madcon avslutter Lydverket-sesongen, og sitt eget jubelår, på NRK2 ikveld klokka 21.30. De tar med seg all galskapen de har vært igjennom i 2010 og fremfører kjempehiten «Freaky Like Me».

- Låta dreier seg om å være uhemma når du er med kona eller en elskerinne. Døren er lukket, ingen ser på, så nå kan du bare være veldig kreativ. Det er mange, sånn som han, som ikke er like freaky, sier Tshawe og henviser til Madcon-kompis Yosef.

- Men det er fordi jeg ikke har dildo på rommet sånn som du har, Tshawe.

- Hva mener du med det? Sånn som han, hva heter han, Rudberg eller?

Og så er de igang.

- Fuck nudler

Etter det fantastiske året Yosef og Tshawe har hatt, så er det ikke bare nudler og tunfisk som fyller matskapet lenger. Tshawe forklarer det slik:

- Når du får din første leilighet alene er det bare tunfisk der, og du spiser dét og nudler hele jævla tida mens du håper på å få inn en hit. Og så får du hitten og nå har du biff i fryseren og masse forskjellig frukt.

Duoen fremførte «Glow» som pauseinnslag på årets Eurovision Song Contest, og så var det gjort. Låten ble en monsterhit i Europa og Madcon har brukt det meste av 2010 på å jobbe hardt og nyte suksessen.

- Man kan bli sliten og trøtt, men det er dette vi ba om. Vi nyter det for alt det er verdt, forsikrer Yosef.

Madcon understreker at det er stor forskjell på å være superstjerner i utlandet og så komme hjem til Norge. Forklaringen får du i kveldens Lydverket.

Skru på NRK2 klokka 21.30!

Tags: , , , , , , , ,

Del "- Sånn som Rudberg, eller?"

Legg igjen en kommentar