Beyoncé, her på kunstutstilling i New York for en snau uke siden. (Foto: NTB/Scanpix)

Beyoncé, her på kunstutstilling i New York for en snau uke siden. (Foto: NTB/Scanpix)

Saksøkt for 100 millioner dollar

Det kan bli veldig kostbart for Beyoncé som trakk seg fra spillavtale.

Skrevet av:
Publisert 9:41 14 mai, 2012
Beyonce på Billboard Music Awards 2011. Foto: Ethan Miller/Getty Images for ABC/AFP.

Beyonce på Billboard Music Awards 2011. Foto: Ethan Miller/Getty Images for ABC/AFP.

- Du fortsetter å forhandle helt frem til det tidspunktet du trekker ut støpselet. Det funker ikke, sier Charles Ramos, dommer i Manhattan, til Beyoncés advokater.

Den amerikanske dommeren har gitt Gate Five, et videospillselskap, tillatelse til å saksøke R&B/pop-stjernen Beyoncé for hundre millioner dollar, ifølge New York Post.

Beløpet tilsvarer 587.76 millioner norske kroner.

Gate Five gikk til rettslige skritt i fjor da de påsto at sangeren hadde trukket seg ut av avtale verdt 20 millioner dollar. Avtalen omhandlet et spill som skulle hete StarPower: Beyoncé.

Se videoer: Beyoncés offisielle VEVO-kanal

Beyoncés advokater mener at hun hadde rett til å trekke seg etter som at Gate Five ikke hadde ferdigstilt de finansielle avtalene. Gate Five hevdet på sin side at siden artisten – hvis ekte navn er Beyoncé Giselle Knowles – insisterte på å forlate prosjektet 6. desember 2010, selv om hun visste at de var satt til å signere en finansieringavtale tre dager senere.

Les anmeldelse: Beyoncé – I Am… Sasha Fierce

Nå har Manhattan-dommeren Ramos gitt klarsignal til programvareutvikleren til å fortsette med sin sak mot 30-åringen. Grunnen er at hun angivelig trakk seg ut av en avtale som innebar bevegelsessensorspill a lá Nintendo Wii og Kinect.

Advokaten til Gate Five hevder at selskapet ble tvunget til å sparke intet mindre enn sytti ansatte som en konsekvens av avtalebruddet. Han er fornøyd med Ramos` avgjørelse, mens Beyoncés forsvarere ikke vil kommentere hendelsen.

Knowles er en av de mestselgende artistene gjennom tidene da hun har solgt 75 millioner plater på verdensbasis. Hennes siste utgivelse, 4, ble gitt ut sommeren 2011.

Beyoncé. (Foto: Promo)

Beyoncé. (Foto: Promo)

Tags: , , ,

Del "Saksøkt for 100 millioner dollar"
 

1 kommentar på “Saksøkt for 100 millioner dollar”

  1. Anonym sier:

    Hu hora der driter jeg i skriv om noe som er verdt og lese.!

Legg igjen en kommentar