Saksøkes for falske retweets?

Saksøkes for falske retweets?

Every Time I Die lager falske retweets fra Obama og Justin Bieber, og truslene om søksmål hagler. Bonus: Se video av når bandet plager partysvensker!

Skrevet av:
Publisert 13:07 14 oktober, 2010

De amerikanske gladguttene i hardcore-bandet Every Time I Die blir truet med søksmål fra en rekke kjendiser etter de laget falske retweets. Every Time I Die er for tiden aktuell med nettserien Shit Happens, hvor de hver uke legger ut en 10 minutter lang dokumentar om ting og tang (les: spetakkel og Tryvann-aktig fyll) som skjer på turné, og den påfølgende DVD-en Shit Happens – The Series.

I anledning lanseringen av web-serien og DVD-en har Every Time I Die laget falske retweets hvor kjendiser som Justin Bieber, Sarah Palin, Oprah Winfrey og Kanye West liksom skryter av Shit Happens via deres respektive Twitter-kontoer. Det tok en uke før de første advokatbrevene kom til hardcorebandet Every Time I Die.

- Det startet backstage i Tyskland, sier vokalist Keith Buckley til Absolute Punk.
- Jordan (Buckley, gitar) bestemte seg for å lage en falsk retweet hvor Barack Obama promoterer DVD-en vår. Med en gang vi så hva han gjorde, innså vi at mulighetene var uendelige, så vi begynte en falsk kampanje med de største internettkjendisene vi kunne tenke på. Det tok syv dager før cease-and-desist brevene kom. Vi er glade for at så mange koste seg med våre falske retweets, men vi kan ikke kommentere de juridiske problemene det har ført med seg.

Hva som skjer med saken og hvem som har sendt advokatbrev til Every Time I Die er litt uklart, men en av de siste meldingene fra bandet på Twitter er «anyone know a good lawyer?».

Lydverket anmeldte Every Time I Die på Hove i sommer

Følge Every Time I Die på Twitter? Selvsagt, gå til twitter.com/everytimeidie

Sjekk episoden når Every Time I Die kræsjer Idol-fest i hipsterhovedstaden Stockholm:

Videoen til «Wanderlust»:

Tags: , ,

Del "Saksøkes for falske retweets?"

Legg igjen en kommentar