Sade gir ut sin første video på ti år

Siden Lovers Rock i 2000 har det vært merkelig stille fra Sade. Nå, ti år etter, er endelig Soldier of Love her. En av de utgivelsene det er knyttet størst forventninger til i 2010 her i Lydverket-redaksjonen er definitivt Sades første album på ti år – Soldier of Love. (Hvis du ikke visste det – Slettemark pleier å sette på […]

Skrevet av:
Publisert 8:20 15 januar, 2010

Siden Lovers Rock i 2000 har det vært merkelig stille fra Sade. Nå, ti år etter, er endelig Soldier of Love her.

En av de utgivelsene det er knyttet størst forventninger til i 2010 her i Lydverket-redaksjonen er definitivt Sades første album på ti år – Soldier of Love. (Hvis du ikke visste det – Slettemark pleier å sette på en konsert-DVD med Sade sent om kvelden i lystig lag og be alle holde kjeft, og Ruben Gran har argumentert for sin entusiasme her. )

Nå er endelig videoen til førstesingelen som også er kalt Soldier of Love her og det lover definitvt godt for fortsettelsen.  Sade debuterte helt tilbake i 1984 med Diamond Life, som med hit’en «Smooth Operator» i front smeltet minst en halv verden.  Andrealbumet Promise fulgte i 1986 og satte mye av sounden for Sade. Etter Promise har den britiske silkestemmen gitt ut Stronger Than Pride i ’88,  Love Deluxe ’92 og altså Lovers Rock i 2000.
Soldier of Love blir dermed hennes sjette album når det slippes i Februar.

Her kan du se hvordan det så ut sist Sade viste seg for verden:


SADE – Lovers Rock
Daily Motion

Og her kan du se legendariske Smooth Operator:

Tags: , ,

Del "Sade gir ut sin første video på ti år"
 

1 kommentar på “Sade gir ut sin første video på ti år”

  1. Kim von Klev sier:

    Kan ikke se videoen. Norge er tydeligvis galt land å se den i.
    Soldier of Love er knallbra anways.

Legg igjen en kommentar