Rull ut den røde løperen

Det er nemlig på tide å ønske DM Stith velkommen inn i varmen. David Stith vokste opp i en familie hvor absolutt alle drev med musikk, noe som nesten drev ham til vanvidd. I stedet for vanviddet ble det grafisk design i Brooklyn. Heldigvis ble han kjent med Shara Worden fra My Brightest Diamond, og […]

Skrevet av:
Publisert 15:31 8 desember, 2008
DM Stith. Foto: Steven David Johnson

DM Stith. Foto: Steven David Johnson

Det er nemlig på tide å ønske DM Stith velkommen inn i varmen. David Stith vokste opp i en familie hvor absolutt alle drev med musikk, noe som nesten drev ham til vanvidd. I stedet for vanviddet ble det grafisk design i Brooklyn. Heldigvis ble han kjent med Shara Worden fra My Brightest Diamond, og hun klarte å gjenopplive musikkinteressen hans. Uten konserterfaring, og med bare to demolåter, fikk han platekontrakt.

Og bra er det, for i dag slipper han sin aller første EP, Curtain Speech. Og den er overveldende vakker. Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til debutalbumet, som er ventet til neste år. Er du i beit for smakfulle julegaver, kan jeg trygt anbefale Curtain Speech. Dette er en av låtene fra EP’en, «Around The Lion Legs», hvor DM Stith har selskap av Sufjan Stevens og Shara Worden:

Låt

Lyst til å høre mer? Stikk innom hjemmesiden til Asthmatic Kitty, som gir ut Curtain Speech. De er veldig rause når det gjelder nedlasting.

Tags: , , , ,

Del "Rull ut den røde løperen"

Legg igjen en kommentar