Rotet seg bort i skogen

Direktesendt festivalradio går ikke alltid som planlagt. For eksempel når band som skal på besøk roter seg bort i skogen og kommer en time for seint, som LA-bandet Dengue Fever. Men, de kom til slutt. /p>Lydverket sender live fra P3-scenen på Hove også torsdag og fredag, kl 18-20, og sannsynligheten for at noe uforutsett inntreffer […]

Skrevet av:
Publisert 14:25 25 juni, 2008

Direktesendt festivalradio går ikke alltid som planlagt. For eksempel når band som skal på besøk roter seg bort i skogen og kommer en time for seint, som LA-bandet Dengue Fever. Men, de kom til slutt.

/p>Lydverket sender live fra P3-scenen på Hove også torsdag og fredag, kl 18-20, og sannsynligheten for at noe uforutsett inntreffer er stor, sedvanen med liveradio fra festival tro. Teknikken kan svikte, musikken henge seg opp og gjester kan rote seg bort. Og akkurat det gjorde Dengue Fever på Lydverkets sending tirsdag, da de ankom en time etter avtalt tid.

I hvert fall to av de seks joviale medlemmene i Dengue Fever ankommer, akkurat i tide til å sette seg i Lydverket-sofaen for en liten prat, før de seinere på kvelden leverte en forrykende konsert på Amfiscenen.

Tags: ,

Del "Rotet seg bort i skogen"

Legg igjen en kommentar