Roskilde lettar på sløret

Då er Roskilde endelig begynt å lette litt på sløret. Og første navn på plakaten kan vel reknast som ein stor headliner, som definitvt komer til å skape finfin stemning på Orange Scene. Coldplay gjesta festivalen for første gang i 2003, og no er dei igjen klare for Danmark og Roskilde. Dette blir den einaste […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 28 januar, 2009
Foto: MySpace

Foto: MySpace

Då er Roskilde endelig begynt å lette litt på sløret. Og første navn på plakaten kan vel reknast som ein stor headliner, som definitvt komer til å skape finfin stemning på Orange Scene.

Coldplay gjesta festivalen for første gang i 2003, og no er dei igjen klare for Danmark og Roskilde. Dette blir den einaste skandinaviske festivalkonserten Coldplay gjer i 2009, men dei kjem jo også til Bergen i august. Men å åpne line-up`en med eit band som har vunnet tittelen «Best Act In The World Today» i magasinet Q, samt World Music Award pris for «Worlds Best Rock Act», det må jo vere ein sterk start.

Tross finanskrise og allting, er jo dette ein fin måte å starte Roskilde line-up`en på.  Det blir fint å sjå kva meir spennande som kjem på plakaten dei neste månadane. Det har jo gått nokre rykter om at Oasis er skal spele.. Men den tid, den sorg.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Roskilde lettar på sløret"

Legg igjen en kommentar