Rolling Stones til Norge!

Det høres ut som en dårlig aprilspøk. Det er ikke lenge siden Rolling Stones var her sist og nå kommer de sannelig tilbake! Det spesielle er at de nå skal stilles til veggs i de norske kinosaler, altså på lerrettet. Norgespremieren er først 11. april. Scorsese har laget en dokumentarfilm om Rolling Stones, bandet som […]

Skrevet av:
Publisert 17:44 1 april, 2008

Rolling Stones

Det høres ut som en dårlig aprilspøk. Det er ikke lenge siden Rolling Stones var her sist og nå kommer de sannelig tilbake! Det spesielle er at de nå skal stilles til veggs i de norske kinosaler, altså på lerrettet.


Norgespremieren er først 11. april. Scorsese har laget en dokumentarfilm om Rolling Stones, bandet som ble introdusert som verdens beste rockeband i 1969. Tittelen kom som følge av de gode liveopptredenene, og at The Beatles var oppløst.

Filmen består av to konserter som ble tatt opp i Beacon Theater, New York, 29. oktober og 1. november 2006. Scorsese gjør alt for å skape den beste opplevelsen. Konsertene er filmet med 16 kameraer for å gi de perfekte bildene. Den knytter også sterkere kjennskap til bandet utenfor scenen, bandets liv, bacstage og historiske opptak.

Mandag 7. april blir det eksklusiv visning av filmen på Rockefeller, som du kan vinne billetter til. Samme dag slippes soundtracket til filmen. Det inneholder kjente godbiter, gjesteopptredener med Jack White III, Buddy Guy og Christina Aguilera, og sanger som aldri hadde vært fremført live før disse konsertene i New York. Kribler det for mye i rockefoten kan du høre smakebiter fra skiven her!

Shine A Light – trailer:

[youtube pAcJ4Px3M0I]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Rolling Stones til Norge!"

Legg igjen en kommentar