Rolling Stones bannlyst i 44 år

Etter en konsert som endte i opptøyer for 44 år siden, har The Rolling Stones sjokkerende nok vært bannlyst fra å holde konserter i den falmede engelske badebyen Blackpool. Nå har byrådet fått tenkt seg om noen ganger, og har bestemt seg for at konsertforbudet skal oppheves. Hvorvidt det er bandets høye alder som gjør […]

Skrevet av:
Publisert 16:57 28 mars, 2008

Rolling Stones på scenen i Blackpool rett før opptøyene startet (foto: Metro.co.uk)

Etter en konsert som endte i opptøyer for 44 år siden, har The Rolling Stones sjokkerende nok vært bannlyst fra å holde konserter i den falmede engelske badebyen Blackpool. Nå har byrådet fått tenkt seg om noen ganger, og har bestemt seg for at konsertforbudet skal oppheves.

Hvorvidt det er bandets høye alder som gjør at de nå er ønsket tilbake, vites ikke. Det er neppe uansett aktuelt med opptøyer i Blackpool, som flommer over av pensjonister og elleville utdrikningslag på tur. Ikke for det, den skyhøye karaokefaktoren og alt juggelet som skjemmer byen kan få enhver til å få lyst til å kaste brannbomber og murstein langs strandpromenaden. Men drit i Blackpool, les heller et aldeles glimrende nytt intervju med Keith Richards i GQ.

PS: Det var ikke bare i Blackpool folk gikk bananas av å se Stones live i 1964, her fra en konsert i Haag – med flere politimenn enn bandmedlemmer på scenen:

Tags: , ,

Del "Rolling Stones bannlyst i 44 år"

Legg igjen en kommentar