Rockens galeste mann

Det har vært noen galninger i rocken opp gjennom historien, men få kan konkurrere med GG Allin. I går var det 16 år siden han døde, og på Pitchfork.com kan du i en uke se en dokumentar en den mildt sagt eksentriske musikeren. GG Allin var døpt Jesus Kristus Allin, og var nok mest kjent […]

Skrevet av:
Publisert 12:20 29 juni, 2009
GG Allin var kjent for sine avskyelige liveshow.

GG Allin var kjent for sine avskyelige liveshow.

Det har vært noen galninger i rocken opp gjennom historien, men få kan konkurrere med GG Allin. I går var det 16 år siden han døde, og på Pitchfork.com kan du i en uke se en dokumentar en den mildt sagt eksentriske musikeren.

GG Allin var døpt Jesus Kristus Allin, og var nok mest kjent for sine liveopptredener der han blant annet spiste og avføring, og julte opp både seg selv og publikum. I 1994 kom dokumentaren «Hated», laget av The Hangover-regissør Todd Phillips, og det er denne dokumentaren du kan se på Pitchfork. Her kan du se dokumentaren, men, obsobs, om mindre enn en uke, fjerner de den!

Tags: , , , ,

Del "Rockens galeste mann"
 

3 kommentarer på “Rockens galeste mann”

 1. skrammel sier:

  fin dokumentar. sett den for lenge siden.
  Ja, GG var en skandale mann. Men jeg må si at noe spesielt bra musiker er han jo ikke. Det virker som om det er skandalene folk kom for å se. GG som løp naken rundt under konserten og banket seg selv og andre.

 2. GGGGGG sier:

  He’s seXy!

 3. GG Allin var en musikalsk begavelse. Sjekk plata Always Was, Is and Allways Shall be. Melodiøs punk på sitt aller beste!
  [youtube sCU9XjI2oaE&feature=related]
  deretter gikk det vel litt opp og ned, men han ga ut en fin countryplate mot slutten.

Legg igjen en kommentar