Rist løs til nye musikkvideoer

Vi starter dagen med litt tøy og bøy. Lydverket gir deg en snadderpakke å vugge opp og ned til – med Damian Marley & Nas, The Game, T.I og Janelle Monae i hovedrollene. Det er mye å velge mellom blant nye musikkvideoer. Vi gir deg et knippe av de nyeste fra hip-hopens verden. Først ut er […]

Skrevet av:
Publisert 9:57 29 april, 2010

janella monae promo

Vi starter dagen med litt tøy og bøy. Lydverket gir deg en snadderpakke å vugge opp og ned til – med Damian Marley & Nas, The Game, T.I og Janelle Monae i hovedrollene.

Det er mye å velge mellom blant nye musikkvideoer. Vi gir deg et knippe av de nyeste fra hip-hopens verden.

Først ut er Miss Monae. Janelle Monae slipper nytt album i mai, og har med seg Big Boi i førstesingelen »Tightrope». Musikkvideoen til låta gir oss særdeles svingende dansetrinn, lakksko med snert og noe som kanskje kan sies å være en ny versjon av moonwalken:

Deretter følger ny video fra The Game, som snart er tilbake i rødt. The Red Album er ventet 15 juni, og mens vi venter på nytt albumslipp fra rapperen med tåren under øynet kan du bli på en dag i hans liv, som ikke ser så aller verst ut. Se musikkvideoen til «Shake» – vist av MTV:

Samarbeidet mellom Damian Marley og Nas har resultert i albumet Distant Relatives, som slippes i mai. Superdoen er aktuelle med låta «As We Enter», og nå er videoen her. Bli med inn i en dunkel lagerbygning, hvor Damian Marley knuser en flue, Nas bærer topplua som bare Nas kan, og rottene lusker i krokene. Heldigvis har de lommelykter:

T.I er ute av fengselet og tilbake med ny låt og tilhørende musikkvideo. Med seg har han fete shades, svindyre biler, deilig skinnjakke, pengebunker og et akkurat passe classy flammehav. Rapperens syvende album har fått tittelen King Uncaged, og skal etter planen slippes i august i år. Singelen «I’m Back» ser du her:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Rist løs til nye musikkvideoer"

Legg igjen en kommentar