Rewind Selectah

Hiphopen har stått på stedet hvil noen uker. Det ser ut som amerikansk urban musikkindustri kun venter på Lil’ Waynes Tha Carter III , og de få utgivelsene som faktisk slippes har hengt seg opp i autotune-helvete. Remixene, derimot, er det kvalitet på. Øyaaktuelle N.E.R.Ds første singel «Everybody Nose» fra det kommende albumet Seeing Sounds […]

Skrevet av:
Publisert 15:03 14 mai, 2008

remix.jpg

Hiphopen har stått på stedet hvil noen uker. Det ser ut som amerikansk urban musikkindustri kun venter på Lil’ Waynes Tha Carter III , og de få utgivelsene som faktisk slippes har hengt seg opp i autotune-helvete. Remixene, derimot, er det kvalitet på.

Øyaaktuelle N.E.R.Ds første singel «Everybody Nose» fra det kommende albumet Seeing Sounds var helt ålreit. Remixen med Kanye West og Lupe Fiasco er derimot blitt litt av et monster.

[youtube COZTm62I9ZY]

Kanye West har hoppa på remixen av Lil’ Waynes snart utspilte singel «Lollipop», som solgte over 200.00 første uka alene. Det var den autotunen, da.

[youtube AqGxKVPPUf8]

De smarte gutta i Kidz In The Hall har fått laget en finfin remix av sin semi-hit «Drivin’ Down The Block» med BunB fra UGK og Pusha T fra Clipse :

[youtube Ygo7KjRGGQc]

Og når vi først er inne på smarte gutter og remixer med veteraner: Gullgutten Lupe Fiasco har fått med seg CL Smooth på remixen av «Paris, Tokyo» fra hans vanskelige andrealbum The Cool:

[youtube QXEtP56uGIw]

Tags: , , , , , , ,

Del "Rewind Selectah"

Legg igjen en kommentar