Rett opp og ned som en premenstruell kvinne

P3 på Bylarm sjekket premierenervene til Thomas Eriksen før han livedebuterte i studio. Hør hvordan det låt, før du får reggae i møte med norske folketoner i kveld klokka åtte. Thomas Eriksen har jobbet med musikken til blant andre Name, Mira Craig, Lars Vaular og Elisabeth Carew tidligere. Seint i går kveld var det imidlertid hans […]

Skrevet av:
Publisert 17:27 19 februar, 2010

Thomas Eriksen på Bylarm '10. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

P3 på Bylarm sjekket premierenervene til Thomas Eriksen før han livedebuterte i studio. Hør hvordan det låt, før du får reggae i møte med norske folketoner i kveld klokka åtte.

Thomas Eriksen har jobbet med musikken til blant andre Name, Mira Craig, Lars Vaular og Elisabeth Carew tidligere. Seint i går kveld var det imidlertid hans konsertdebut som soloartist i eget navn som stod i fokus. Du leser hvordan det gikk her.

Før han entret den scenen var han innom studioet hos P3 på Bylarm, som blant annet sjekket pulsen hans:

Thomas Eriksen intervju

Den virkelige livedebuten til Eriksen var imidlertid ikke egentlig på Blå, men i studioet vårt på Youngstorget:

Thomas Eriksen – Here I Stand (LIVE i studio)

Du skal ikke mangle livemusikk hos P3 på Bylarm i kveld heller:

Vi møter sjøsamene i Alit Boazu idet de går av scenen etter kveldens konsert, før de løper videre til studioet vårt i Oslo sentrum og spiller live der også. Det blir garantert både instrumenttett og med toner fra flere musikalske tradisjoner.

Det blir det også når reggaeartisten Jabaman avlegger visitt sammen med felespilleren Ragnhild Furebotten.  I hvilken grad er utøvere av reggae og norske folketoner som outsidere å regne i et rock- og indietett Bylarm-program? Ragnhild Furebotten spiller dessuten live i studio sammen med sitt Hekla Stålstrenga.

Urørts scene på Internasjonalen huser tre gratiskonserter hver kveld under Bylarm. I kveld hører du opptak derfra med Leif & the Future, Razika og Death By Unga Bunga.

Lydverkets anmelder Marius Asp kommer til oss direkte fra konsert med LidoLido. Han rapporterer fra både den konserten og gårdagens med Susanne Sundfør.

Les alle Lydverket-anmeldelsene akkurat her.

Susanne Sundfør. Foto: Kim Erlandsen

Susanne Sundfør. Foto: Kim Erlandsen

Tags: , , , , , ,

Del "Rett opp og ned som en premenstruell kvinne"

Legg igjen en kommentar