Rammstein spiller i Bergen

Rammstein solgte ut Norges styggeste konsertarena på et par timer.

Skrevet av:
Publisert 7:45 12 januar, 2010
Rammstein tar med seg fyr og flammer til Bergen i juni.

Rammstein tar med seg fyr og flammer til Bergen i juni.

Rammstein solgte ut Norges styggeste konsertarena på et par timer. Gladnyheten er at tyskerne også skal spille på en av landets vakreste storscener.

Rammstein skal spille i Bergen i sommer. 15. juni står de strenge og kåte tyskerne på den storslagne Koengen-scenen i Bergen, trygt omslynget av billedvakre Bergenhus Festning. Det blir i sterk kontrast til bandets konsert i Oslo 18. februar, når Rammstein skal spille i treningshallen Vallhall, et konsertsted som krangler med seg selv om det er lyden eller utseendet som er verst.

Utsolgt på få timer

Samtlige 12 500 billetter til Rammstein i Vallhall ble uansett utsolgt på et par timer da de ble lagt ut i fjor, akkurat slik bandet solgte ut Oslo Spektrum tidligere på 2000-tallet.

Vovet og forbudt

Rammsteins nye album Liebe Ist Für Alle Da gikk inn på 4. plass på VG-lista i fjor høst, etter at singlen «Pussy» ga bandet mye oppmerksomhet for sin noe vovede musikkvideo. I hjemlandet Tyskland er det faktisk også forbudt å selge originalutgaven av Liebe Ist Für Alle Da til mindreårige.

Slik går det for seg når Rammstein rocker huset, her fra den glitrende DVD-en Volkerball:

Slik ser Koengen ut fra Guds tak…

…og slik er Vallhall på en god dag:

Tags: , , , , ,

Del "Rammstein spiller i Bergen"
 

1 kommentar på “Rammstein spiller i Bergen”

  1. 'tj sier:

    billettene til vallhall ble ikke utsolgt på et par timer.. tok vel et par dager før billettene var borte.. å både lyd å alt, var i skjønneste orden i vallhall

Legg igjen en kommentar