Radiohead-EP i dag?

Ryktene løper om en ny Radiohead EP som visstnok slippes i dag.   Etter at den nye låta «These Are My Twisted Words» traff nettet tidligere denne uka, og fansiden At Ease meldte at filen var merket med tittelen «Wall of Ice», skjøot spekulasjonene fart. 17.August 2009 mente fansiden skiva skulle komme. Som altså er i […]

Skrevet av:
Publisert 11:46 17 august, 2009

radiohead

Ryktene løper om en ny Radiohead EP som visstnok slippes i dag.  

Etter at den nye låta «These Are My Twisted Words» traff nettet tidligere denne uka, og fansiden At Ease meldte at filen var merket med tittelen «Wall of Ice», skjøot spekulasjonene fart. 17.August 2009 mente fansiden skiva skulle komme. Som altså er i dag. Enn så lenge ser det dårlig ut. Nå har At Ease i tillegg meldt at det kan være opp til fire spor på Ep’en, på tross av at den ennå ikke er oppført verken EP eller dato i Radioheads egen nedlastings-butikk.

Tidligere har Thom Yorke uttalt at de ønsket å ikke slippe album på den konvensjonelle måten i framtiden. Men er nå egentlig en hemmelig EP så fryktelig ukonvensjonelt?

Her kan du høre «These are my Twisted Words»:

Tags: , ,

Del "Radiohead-EP i dag?"
 

5 kommentarer på “Radiohead-EP i dag?”

 1. idioten sier:

  Haha. Dette var den store nyheten for noen dager siden, men tidligere i dag skrev Jonny på Dead Air Space noe som tyder på at dette er alt vi får høre foreløpig. Ingen EP. Enda. Og de har lagt ut mp3 i Waste butikken. Gratis. Og linket til en torrent.

  Fint om dere oppdaterer dere på siste nytt før dere publiserer en flere dager gammel nyhet! ;)

 2. Kim von Klev sier:

  Det håper jeg så inderlig. Det fra videoen over låt eksepsjonelt bra. Som alltid fra Radiohead.

 3. @Idioten: saken var skrevet for et par dager siden, men vi valgte å publisere den i dag i og med at Øya skapte en hel haug av fin-fine egenproduserte saker.
  Og takket være din ekspertkunnskap har vi fått oppklart ståa enn så lenge. Alle var enige om at det var en fin tur, altså!

 4. ArneAnd sier:

  Det har kommet offisielle uttalelser fra bandet i løpet av dagen – de bekrefter at dette er en Radiohead-sang, at de har holdt på i studio en stund og holder på å spille inn flere sanger (hallelujah!!!), at denne er den første som er helt ferdig og at de er veldig fornøyd med den (det er jeg også, lol). http://pitchfork.com/news/36236-radiohead-officially-release-new-song/

 5. dmso sier:

  Hei

  Stem på det rødgrønne alternativet og på Kristin Halvorsen som debattvinner på Dagbladet! (sosialistisk Ungdom)

  http://www.dagbladet.no/2009/08/17/nyheter/valg09/politikk/innenriks/regjeringen/7695376/

Legg igjen en kommentar