Røveri og anmelderi klokka åtte

Et stort, sminket rockband blir uthengt i kveldens Melodibøffing & Riffrapping. Annie og Donkeyboy blir anmeldt. Ikke alle som lager musikk har ren samvittighet, men tar for seg av andres musikalske verk uten å verken be om lov eller opplyse om det. I retferdighetens navn henger vi dem ut hver uke i Melodibøffing & Riffrapping. I kveld […]

Skrevet av:
Publisert 19:24 19 oktober, 2009
Lydverket kommer ut av radioen din på P3 kl 20:03 i kveld

Lydverket kommer ut av radioen din på P3 kl 20:03 i kveld

Et stort, sminket rockband blir uthengt i kveldens Melodibøffing & Riffrapping. Annie og Donkeyboy blir anmeldt.

Ikke alle som lager musikk har ren samvittighet, men tar for seg av andres musikalske verk uten å verken be om lov eller opplyse om det. I retferdighetens navn henger vi dem ut hver uke i Melodibøffing & Riffrapping. I kveld er det noen tungt sminka amerikanere som får på pukkelen.

Klarer Donkeyboy følge opp den enorme suksess de har hatt med singlene sine på debutalbumet? Og hvordan leverer Annie når andrealbumet hennes nå endelig er klart etter mye om og men? Lydverkets anmelder Trine Sollie tar med smakebiter og gir deg svarene.

Nettet har kokt etter at Megadeth-frontmann Dave Mustaine truet Lydverkets Kristin Winsents med juling før helga. Vi har invitert Kristin i studio for å muligens få en forklaring på kontroversene.

Tags: , , , ,

Del "Røveri og anmelderi klokka åtte"

Legg igjen en kommentar