Questlove + Hanson = sant. Foto: Promo

Questlove + Hanson = sant. Foto: Promo

Questlove gir litt sjel til Hanson

…. og de tre fordums ungpikeidolene tar gjerne imot remikshjelp fra deg også.

Skrevet av:
Publisert 15:29 6 april, 2011

Det er nå gått 14 år siden trioen i Hanson slapp singelen «MMMBop», som var med på å gjøre de tre brødrene fra Tulsa, Oklahoma til stjerner over natta.

Etter å ha vært borte fra rampelyset en liten stund og laget syv barn seg i mellom, er bandet nå aktuelle med singelen «Give A Little», fra det åttende albumet deres, Shout It Out.

De lange, blonde lokkene som en gang var guttas kjennetegn er for lengs byttet ut med noe kortere hår og et litt mer voksent utseende. Og mens gutta hittil er best kjent som et popband, eksperimenterer de nå også innenfor nye sjangre som blant annet soul, jazz og elektronika.

- Give a little heart and soul

Det er i forbindelse med lansering av guttas nye singel,  «Give A Little», at de har invitert trommisen/produsenten Questlove (blant annet kjent fra bandet The Roots), og elektronikakollektivet R.A.C. (Remix Artist Collective), til å gjøre hver sin remiks av sangen.

Taylor, som er hovedvokalist i bandet, forteller den amerikanske nettsiden popeater.com, at grunnen til at de inviterte R.A.C. og Questlove til å gjøre remikser av låta, var for å gjøre musikken deres tilgjengelig for folk som vanligvis ikke ville ha hørt på Hanson.

Ønsker en felles plattform

Gutta i Hanson har også inngått et samarbeid med Soundcloud, der de gir produsenter og miksere over hele verden en mulighet til å gjøre sin egen versjon av singelen i noe de kaller «Give a little – remix challenge».

- Ideen om å lage en slik konkurranse er for å gjøre musikken vår tilgjengelig for andre talentfulle musikere og produsenter. Forhåpentligvis er vi med på å skape en felles platform der alle parter kan få vise arbeidet sitt, sier Taylor til popeater.com.

Bidragene som kommer inn vil bli dømt av publikum, der de beste remiksene vil bli gjort tilgjengelig sammen med med de ofisielle remiksene gjort av R.A.C og Questlove. Remiksene planlegges å følge med singelen «Give A Little», når den gis ut digitalt i Storbritannia.

Kunne du tenke deg å lage en remiks av  Hansons «Give A Little»?

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Questlove gir litt sjel til Hanson"
 

2 kommentarer på “Questlove gir litt sjel til Hanson”

  1. ragni sier:

    veeeeldig merkelige videos!

  2. kristina sier:

    Jeg elsker den!! hehe, men nå er jeg super Hanson fan da:p

    folk burde sjekke ut Thinking ‘Bout Somethin’ av dem :) Weird Al er med (og meg selv:p)

Legg igjen en kommentar