Quart søker «flippa» talsjente

Er du kvinne? Har du humor og bein i nesa? Takler du «atferdskadede Akersgatebarn»? Dette er jobben for deg.

Skrevet av:
Publisert 14:58 20 februar, 2009
Er dette Quarts nye, flippa talsjente? Bildet er for øvrig ikke hentet fra annonsen.

Er dette Quarts nye, flippa talsjente? Bildet er for øvrig ikke hentet fra Quart-annonsen.

Quart-festivalen søker på sine hjemmesider og Facebook etter en talsperson for festivalen. Kanskje som en følge av talsmann til nå, Arild Bulis smått psykedeliske meldinger. Hypp på jobb? Her er utlysningen:

«Quart søker talsjente

VI vil gjerne at du er fra 22 – 32 år gammel, fordi de du snakker til er på din alder. Du må tåle at telefonen ringer og ringer, og ringer. Humor og bein i nesa er et pluss når du skal forklare skeptikerne fornuften i galskapen med Quart 09. Du må rett og slett være det vi kristiansandere kaller litt ”flippa.”

En kjapp replikk og en skarp tunge er gode våpen nå atferdskadede Akersgatebarn skal settes på plass. Er du sulten har du sjansen. Er du i tillegg fortrolig med å kommunisere gjennom nye medier, da er du midt i blinken for Quart 09.

På Quart 09 er alt mulig, og ALT kan skje i KRS;) Er du sulten nok?
Mail rikard@quart, legg ved bilde og CV, og avtal å treffe oss på Bylarm.»

Tags: , ,

Del "Quart søker «flippa» talsjente"
 

4 kommentarer på “Quart søker «flippa» talsjente”

 1. Daffy sier:

  De ønsker seg med andre ord en kvinnelig og yngre utgave av Pål Hetland

 2. August sier:

  «atferdskadede Akersgatebarn skal settes på plass». Herlig utgangspunkt for god kommunikasjon. Noen i Quart hadde skriblet ned at de må «jobbe MOT media». Men så tolket de det visst litt feil. Jeg gir dem to måneder til, så er Quart 09 død, og media får selvfølgelig skylden. Jeg er mett.

 3. PopMatters sier:

  Haha! Det finnes tydeligvis mer sopp i de Arendalske skoger enn man tidligere ville antatt. Ubegrensede menger kan det se ut som. Mer! Dette er jo farse av HØY klasse.

 4. Quart.no sier:

  Ikke alle var like glade for ordlyden i etterlysningen vår: – Jeg synes det er morsomt at i det sekundet vi prøver å slå et slag for kjønnsbalansen i bransjen, og søker etter en solskinnsblomst som skiller seg ut i den grå massen av testosteronbefengte harrytasser, kjører Aftenposten en sak hvor de vil at Likestillingsombudet skal kobles inn, ler Rikard fra Quarts by:Larm delegasjon

Legg igjen en kommentar