Programlederen slår seg løs

Vanligvis leder jeg Lydverket på P3 med største fryd. I kveld, 1. juledag, blir jeg ledet av Erlend Mokkelbost, som lar meg spille opp vidt forskjellig musikalsk snacks uavhengig av genre, tid eller form fra klokka 20. Erlend Mokkelbost sørger stadig for å levere grundige reportasjer til Lydverket, men på torsdagskveldene vikarierer han variert og stødig for Harald Are […]

Skrevet av:
Publisert 13:00 25 desember, 2008
Erlend og Ruben i et tidligere raust øyeblikk. Foto: Mats Borch Bugge

Erlend og Ruben i et tidligere raust øyeblikk. Foto: Mats Borch Bugge

Vanligvis leder jeg Lydverket på P3 med største fryd. I kveld, 1. juledag, blir jeg ledet av Erlend Mokkelbost, som lar meg spille opp vidt forskjellig musikalsk snacks uavhengig av genre, tid eller form fra klokka 20.

Erlend Mokkelbost sørger stadig for å levere grundige reportasjer til Lydverket, men på torsdagskveldene vikarierer han variert og stødig for Harald Are Lund mellom åtte og elleve. Tidligere i år har han hatt gjester som Smalltown Supersounds Joachim Haugland, VGs Thomas Talseth, Kjetil Ramberg fra Jaywalkers, Birgitte Mandelid fra Dagbladet og Lydverkets Marius Asp på besøk for å dele med seg fra platesamlingene sine. I kveld er det jeg som har fått æren.

Til daglig er det den beste, nye musikken som er fokus for musikken vi spiller på Lydverket på P3. Hos Erlend er derimot gammelt som nytt, smalt som bredt og enhver genre velkommen. Jeg pakker platebagen med compact discer, vinylplater og mp3′er med navn som Gang Gang Dance, Brandy, Robbie Fulks, Boards Of Canada, Sade, Eddie Russ, A Tribe Called Quest, Fennesz, NoMeansNo og Ben Webster for en garantert gørgod eklektisk aften. Hos Erlend Mokkelbost, altså. På P3. I kveld. Klokka 20-23.

Tags: , ,

Del "Programlederen slår seg løs"

Legg igjen en kommentar