Pretty Green

Artistar som startar sin eigen kleskolleksjon er ikkje akkurat ein sjeldan nyheit lenger. Utallige artistar har gjort det før. Vi kan nevne i fleng. Kanye West, Albert Hammond Jr., Madonna, Gwen Stefani. Og så vidare.. Og no har Liam Gallagher også kasta seg med i gamet. Men det er ikkje for pengane, eller for å […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 21 mars, 2009
Foto: prettygreen.com

Foto: prettygreen.com

Artistar som startar sin eigen kleskolleksjon er ikkje akkurat ein sjeldan nyheit lenger. Utallige artistar har gjort det før. Vi kan nevne i fleng. Kanye West, Albert Hammond Jr., Madonna, Gwen Stefani. Og så vidare.. Og no har Liam Gallagher også kasta seg med i gamet.


Men det er ikkje for pengane, eller for å lure nokon at mr. Gallagher no lanserar sin eigen kleskolleksjon. Det er rett og slett fordi han meinar at det er mangel på klær han kunne tatt på seg. Og med nok kapital og kjente vener, så er jo det beste å samle ein gjeng nøkkelpersonar frå bransjen for å få laga sitt eiget merke.

Pretty Green som er navnet på den heilt begrensa kolleksjonen til Liam, vil innehalde klassisk design av alt frå sko, til bukser, jakker, t-skjorter, hattar, skjerf og tilbehør. Så ja, no kan du altså snart få kjøpt designerklær frå rebellen Liam Gallagher.

Hmm. Og det neste blir vel kanskje at storebror Noel også lanserar sin kolleksjon? Eller?

Skulle du ha eit spørmål til Liam om mote kan du skrive inn på bloggen hans, men han likar åpenbart ikkje spørsmål av den frekke varianten:

Tags: , , , , ,

Del "Pretty Green"
 

4 kommentarer på “Pretty Green”

 1. Petimeter Hønefoss sier:

  Liam er kongen!!

 2. Klaas Snoek sier:

  Hm…
  Ville DU kjøpt klær av denne mannen??

  Liam har tydeligvis tenkt seg «grundig» om før han gikk til dette skrittet.

  Litt i retning av:
  «storebror skal gi ut skive på egen hånd.. Det betyr at jeg må finne på noe å gjøre i mellomtiden.. Hva om jeg også lager en soloskive? Nei, forresten – DET er vel ikke så lurt.. Jeg har det! Jeg satser på noe jeg har drevet på med lenge – ta på meg KLÆR…»

 3. Lars sier:

  Når får vi Falling Down på radioen!!!! Det er jo en flotters låt!

 4. [...] Lydverket har også skrevet en artikkel, den kan du lese her! [...]

Legg igjen en kommentar